OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 abi yazın ben antalyaya fln gitmeyi dusunuorum agustos ayında cok mu sıcak olur ölür müyüm? bünyem max 27 derece fln aldı bügüne kadar[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya bi aralar burda bi yerde alaskada mı ne denizden böcük çıkartmayla ilgili bi geyiq vardı. 3 ay filan gidip çalışırım resmen. sıcak breh breh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mumi, yetmiyorsa güneşi şey yat yani. Çüş.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ohh ohh saguna gıbı olı9cak donla dolasırım artık[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 manyak sıcak hala hava...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Manyak sıcak falan deyil bir kere sadece sıcak.Bu sene çok soğuk oldu ve sıcak havalarda geç geldi.Şahsen ben geçen sene bu zamanlarda ölüyordum sıcakdan ama şuan öyle bir hava yok. Nedendir bilmem bende çok sıcak havayı severim.Sıcak olsun hava dahada sıcak olsun istiyorum oluncada küfür ediyorum neden sıcak diye.Bende bir garibim yahu.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hiçbiriniz izmirde değilsiniz sanırım, akşam 7-8 gibi bile öldürüo hava(daha doğrusu havasızlık)insanı![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Salı geliyorum İzmir'e.O zaman çok küfür edicam demek sıcaksa orası :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar