Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 1-2 ay öncesinde wow 'u bırakmıştım şimdi bi an tekrar başlayasım geldi. 2 hafta önce telefonu recovery yaparken mobile authenticator silindi. Demin telefona tekrar yükledim ama login failed diyor. Napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 25 gün olmuş gerçi ama mail atmadan / aramadan yapamazsın o olayı malesef ki setup kısmında da yazıyo programın re/un install yapmadan önce kaldırın aleti accountunuzdan diye =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yeniden başlama sinyalleri veriyorsun Berk, hayırdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yok ya geçen gün telefona mobile authenticator yükledim boşta dururken acc güvende olsun diye dfg eklemeden önce bi bakmıstım ama konulara filan sorun çıkartıyo mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yok yok sadece bu konu değil, bir sürü WoW konusunda var mesajın senin. Canın çekmiş senin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ABİ NASI ARANIYORUM BELLİ DEGİL wow olsa da oynasam diye oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar