kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 taşınacağım için çarşamba günü ikisini de kapattırdım ama tuhaf bir şekilde ikisi de çalışıyor deli olmak üzereyim. adsl'i ümitköyden kapattırabildim ancak sabit telefonu kapatmam için bahçelievler'deki müdürlüğe gitmem gerekiyormuş burası ayrı bir saçmalık zaten de neyse konumuza dönemlim, gidip geldik ancak bugün pazar ve nete girebiliyorum gördüğünüz gibi telefonu açtığımda ise çevir sesi geliyor ancak bir duşa bastığımda dıt dıt dıt yapıyor :p -internet için kullanım ücreti aldılar benden 11TL son ödediğim faturadan itibaren kullanma payı diye tahmin ediyorum - telefon için ödeme yapmadım ancak 1-2 ay fatura gelecekmiş şu andaki adrese vesaire vesaire. elimde hem adsl hemde telefonun tahakkuk fişi var bunlar bişey ifade ediyor mu ? pazartesi taşınıyorum rezilliğe bak ya uzun sürer diye kaç gün evvelden başvurduk bir haltı berecemiyolar. telekomdan uzak durun tek tavsiyem bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 arkadaş bir insan da yorum yazar ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fatura donemi bitmemistir dicektim simdi ama, kullandigin kadar odedigine gore onla alakali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yarın bi daha sorucam. hayır ttneti aradım böyle böyle derdimi anlattım hattınız bide kapalı gözüküyor vesaire falan dedi kadın nasıl bir mekanizmadır bu kıçı başı oynuyor kimsenin kimseden haberi yok. lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 olm onalrın kullandıkları bi ekran var şebeke ekranı. ben de kullanıom hatta o ekranı. orda kapalı görünüyosa açık olmasına immmmkan yok. ya kadın yannış yere baktı farklı bi erkanına baktı ya da bi sorun var. ama dediim gibi sana giren çıkan bişe yok. rahat ol.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben interneti de telefonu da bahçelievlerden kapattırmıştım. bi problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar