Albatros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Silmarillion u 1 sene once okumustum.bi sey aklıma takıldı Ilıuvatar diger vala[r]lari orta dunyadan almayla ilgili [ainur un sarkisinda 3uncu konu bittiginde]neler diyodu bi hatirlayaniniz veya yeni okumus olan varsa deyiversin ... Bide Gandalf,frodo,bilbo flan yuzuk tasyıcıları neden gidio?,Bu kisiler asmıs olup Valaquenta ya mı gidiolar... Tesekkurler[ben silmarillion u ve de guc yuzuklerine dairi bida okusam ii olucak sozluge bakmaktan bisi kavrayamadım][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Benimde okuyalı bayağı oldu. Sorduğun kısmı biraz daha genişletebilirsen ve ben kitabı bulursam sana yardımcı olabilirim.[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 direk ne dedi bilmiyorum ama noldor valaquentayı bırakıp orta dunyaya goctuğunden dolayı valar onları kendi kaderine bırakmaya karar veriyor(melkor veya ona hizmet eden bir ainu ortaya çıkmadıkça). diğerini bilemiyecem belki kutsal varlıkları "tattıkları" içindir?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bitirince bana ver bende okiyim. buluşamadık hafta sonu hehe[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar