Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anfiye kulaklık bağlama ve cızırdama olayı


Predator

Öne çıkan mesajlar

Anfiye nasıl kulaklık bağlıycaz ? Şimdi benim anfide kulaklığın girebileceği bi cd-in girişi var oraya taktım çalışmadı. Arkada Phone ve Line-in girişleri var fakat kulaklığın girişi gibi değilde jack giricek şekilde. özel bi edevatla jack girişine uycak hale falanmı getircem ?

Birde cızırdama yapıyor azcık anfi sebebi ne olabilir. etrafta manyetik falan birşey yok farklı odalardada denedim yine yapıyor. Tellere yada gitarın herhangibir iletken kısmına dokununca kesiliyor cızırtı ? yani elektrik bilgim yoktur ama kaçak falanmı var hafif ? çünkü herhangibir eşya ile falan tellere dokununca birşey olmuyor ama iletken birşeyle yada kendi elimle dokununca cızırtı gidiyor. özellikle distortionı açınca yada pedalı açınca dahada bi abarıyor bu cızırtı nasıl önüne geçicem ? gitarda sorun yok başka anfilerde denemiştim zaten.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim amfide direk head phone diye bi giriş var oraya bağlıyorum da seninkinde de şöyle bişey olabilir. Küçültücü denilen zımbırtılar var jak girişine takıyosun sonra bu normal kulaklıkları takabiliyosun.

Bu bahsettiğin cızırtı, gitara hiç temasın yokken kısa bi süre sonra başlayıp giderek artan bi vınlama mı?. Eğer öyleyse distortion açıkken veya amfinin gaini yüksekken ötmesi gayet normal bi hadise dert etme.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci


Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibide şu anda clean tondada hafif cızırdıyor. benim kursa gittiğim yerdeki anfi hiç cızırdamıyorda gain falan sondayken tabi o anfi 800$ orası ayrı ehe[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır


[Bu mesaj Predator- tarafından 04 Temmuz 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...