Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netbook alacağım, eee pc mi NC10 mu?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

• Admin
1008h almayın zaten pili de sabit çıkmıyor falan

ben 1005-ha aldım beyaz renk
1 ay oluyor alalı
gayet memnunum

netbookların temel sorunu kullanışsız klavye idi, hatalarından öğrenip süper bir dizayn yapmışlar çok rahat.

üstüne şahane bir webcam var ve çift mikrofon var webcamin sağında solunda
60 derece açı ile sesleri alıyor yani arkaplandaki sesleri filtreliyor. boylece sesli ortamlarda (havaalanı vb) webcamde rahatlıkla konusabiliyorsunuz

ben amazon.co.uk den aldım 294£ a geldi, üstüne 2 gb da ram alıp taktım. icindeki 1gb ram'i cıkarıp takmanız lazım tek slot var o yüzden direk 2gb alınmalı.

pil ömrü süper ötesi 10.5 saat deniyor lakin video izleyip int de gezip fln kullandım tam bitirmeye zamanım yetmedi ama 8 saate kadar çalıştı ve daha şarjı vardı.

taşıması çok kolay ve çok hafif, yanınızda taşımazsınız ama adaptörü ufacık, nokia 5800 var bende ondan ufak adaptörü.

ayakta dururken bile tek elinizle tutup elinizle yazabiliyorsunuz bizzat denedim :p

paketin içinde taşıma kılıfı da çıkıyor gayet şık. siyah renk köşesinde eee yazıyor fermuarlı falan.

ısınma sorunu falan hiç yok.

lakin netbook olduğunu unutmayın ekran ufak. her türlü kullanıma gelmez. sağda solda dolaşıp haftada 1-2 kere yanınızda taşımanız gerekiyor ise alınabilir. ama ayda 1 dışarıda kullanacak iseniz laptop daha mantıklı olabilir. evde masaüstü veya laptop var ise netbook kullanmazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Asus ee 1101HA

2Gb ram
1.33ghz atom islemci
250gb hdd
W7 home premium
Grafik Intel GMA500
Pil ömru 11 saat demis, bana 8 bile gitse cok rahat yeter.

440 euro fiyati bunla 1005ha arasinda kaldim.

1005ha da

1gb ram
1.66 atom islemci
250 gb hdd
W7 starter
grafik falan ayni

340 euro

Ne yapsam acep? Varmi tavsiyesi olan
Sosyal ağlarda paylaş

1005 HA zaten hem 270li hem 280li çıktı piyasaya , o yüzden 280li seçmek gerek :)

benim merak ettiğim , 280den bir sonra çıkıcak olan işlemci ne zamana denk gelir? aldıktan hemen sonra eski teknolojiye düşmek istemiyorum , en azından bi süre "en iyi" atomla dolaşıyım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Birisi 667 birisi 533mhz, alt tarafi internet ve multimedia yani, oturup photoshop kasmicam neticede :P Buarada tükkandan geliyorum simdi, 1101 cok al benisi var sanki, ekrani buyuk 11" ve 9.5+ saat pil, cok hosuma gitti.Boyutlari cok iyi, ergonomik klavye falan, aslinda 560 ti 270ti demeyip onumu alsam bilemedim.Cok kararsizim cok :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...