senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 son günlerde iyice arttı bu sorun durup dururken kitleniyor win7 mouse imleci fln tak diye kaliyor bi neden yokken. işlemci anakart ekran kartı sıcaklıkları normal düzeyde. Bozuk win7 sürümünden dolayı fln yaşanabilir mi böyle bir sorun? veya psu mu ölmeye başladı benim yavaş yavaş, ama yük altında değilken de kitleniyor alet... bide 2 tane harici hdd bağlı makineye ama onların sorun teşkil etmemesi gerekiyor, güclerini adaptörden aliyorlar zaten. var mı buna benzer sorun yaşayanınız win7de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben daha hiç bi problem yaşamadım ya. dandirik fansız bilgisayara da kurdum. kasılmaktan ölüyo bilgisayar, ama kitlenme falan olmadı hiç. bazen çok program açarsam mouse kıpırdatırken sekmeler oluyo. onun dışında 2 bilgisayarımda da en ufak sorun olmadı. yazılımsal bişey olabilir sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 olabiler, zaten kurulurken bi sakat kurulduydu win7, en sona geldiğinde takıldıydı reset atmak zorunda kalmıştım vs. belki o yüzden yapiyordur bu kitlenmeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bozuk hdd veya ram habercisi olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cpuid hw monitor ile voltajlarini kontrol et psu teorin icin. psu oluyorsa, ozellikle idle - load gecislerinde dedigin seyi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ideal voltajlar ney peki cpu için fln? nerden öğrenebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 rail lar zaten belli eder. atiyorum 5v luk rail da 4.30 okuyorsundur, o kadar dusmemesi gerekir. veya 0.20v dan fazla dalgalaniyordur yuk ve boslukta , problem oldugunu gosterir. okunan deger rail a mumkun mertebe yakin olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar