kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Herkes ismini yazsın sırayla invite olan alttakini invite etsin. Ama invite alan kişiler çoğalınca iş karışabilir. Yada şöyle. Sırayla bi önceki mesajı c/p yapıp duruma göre listeyi editleriz. Mesela -kiddo -hede -hödö ben hedeyi invite edince yollanmış son mesajı c/p yapıp yolluyorum. -kiddo -hede > invited -hödö Biraz kasıcı ama istigyon yaf pati birliği oluşturaloım yapalım edelim.[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* [Bu mesaj kiddo tarafından 04 Temmuz 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 İsim eklemede aynı mantıkla bi önceki mesajı alıp c/p yapıp kendi ismimizi ekliycez.[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 nası invite ediyoruz bende istiyorum olaydan beni kim invite edicek şimdi nası etcek[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 güzel diyosunda ilk önce invite edecek biri lazim (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Dooru yaf :( Ya paticikten biri olsa. Baksak bakınsak. Yokmu kimse bi invite hakkını bize kullansın.[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Tüh heveslenmiştim elimde patladı.[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 http://forum.paticik.com//view.php?id=79855 adresinde liste yapıyoruz biz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar