Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu tip bir site ariyorum kendime loot listesi gibi seyler cikarip planli raid yapmayi tercih ediyorum ama atlas loot addonundan da incik cincik item aramayi sevmiyorum interface i hosuma gitmiyor. Tavsiyeniz var mi ?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 wow-loot ne is yapar tam bakmadım siteye ama maxdps.com var benim bildigim eger best-in-slot gibisinden gear bakıyosan.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 rawr kullanicam heralde eskiden de onu kullaniyordum. Maxdps de guzelmis ama ben zaten sadece ve sadece hangi item nerden dusuyor onu gormek istedim dpste cok bi sorunum yok. tesekkurler tavsiyeler icin
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hangi item nerden dusuyor ogrenmek istiyosan tek adres var o da wowhead.com bunu bilmem lazım ama wow oynayıp da bilmemek ayıp olur :P
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 wowhead.com thottbot.com wowwiki.com vallahi başka site bilmem yani. bilsem hepsi senin hacüt.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 @ toggie biliyorum da wow-lootu bi acip bakarsan goruceksin zaten nasi gosteriyo :) neyse o tip bisey bulamicam heralde elimizdekilerle idare edicez
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bizim zamanımızda yoktu nan bunnar :(
Öne çıkan mesajlar