Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guitar hero ile ilgili bi kaç soru

senko

Öne çıkan mesajlar

soru1:
ps3 eski model gitar (dokunmadik olmayanı wireless ama) ps2 de çalışır mı?

soru2:
ps3'te eski guitar heroları oynayabilirmiyim, özellikle gh1'i oynamak istiyorum ama sadece ps2 de var sanırsam. Netten ps3 versiyonunu alma gibi bi şansım vs var mı?

soru3:
ps3 gh için sadece davul satılıyor mu? satılıyorsa hangisini almak lazım 5 parçalı davul da var 4 parçalı da.

soru4:
yine ps3 eski model gitarı pc'ye bağlayabilirmiyiz? xpadder ile bağlayabiliyoruz galiba. bağlayanlar latency şikayetleri var mı? veya xpadder muadili bi yazılım var mı, xpadderi yapan eleman parayla satmaya başlamış programı :(
Sosyal ağlarda paylaş

soru 1: ne yazık ki hayır.. tersi (ps2 gitarı ps3'e durumu) bir şekilde mümkünmüş galiba ama dediğin olmuyor..

soru 2: bu sorunun cevabı da hayır.. eğer oyuna sahipsen şarkıları taşıma olayı gelecek yakında ama gh1 ve gh2 için geçerli mi onu bilmiyorum..

soru 3: tek davul satılıyor çeşitli yabancı sitelerde.. türkiye'de var mı bilmiyorum tek olarak.. 4 parça olan rock band davulu.. 5 parça olan gh davulu.. ama artık uyumlular birbiri ile.. en azından gh drum seti ile rb oynayabileceğini biliyorum..

soru 4: bunu bilmiyorum.. alakasız olacak ama arkadaşım rock band'in ilk çıkan gitarlarından birini bağladı bilgisayarına.. sorunsuz gh world tour oynuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

parası neyse veririz ya, gh1 de ne güzel jimi hendrix ramones steve ray vaughan blue öyster cult fln vardı. Efsane şarkılar vardı. içim bayıldı yeminlen metalika çalmaktan bangır bangır.

bu arada ps3 gitarını pcde çalıştırma olayı yalan oldu. xpadderi çalıştırdım ayarladım ama nedense oyunda yavaşlamalar oluyor xpadder arkada çalışınca bide hakketen bi gecikme problemi yaşanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...