-Strict- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Arkadaşlar Harddiskim 40GB Segate. İşlemcim de PII 450 Harddiski 40 lık olarak göremiyorum limited kullanım şekli vardı 32gb olarak sadece onu görebiliyorum. (Jumperdan) Harddisk i arkadaşlara götürüp 40gblık kısmın tümünü doldurabiliyorum ama eve geldiğimde limited ayarda dosyalar gözüküyor ama 32gb nin üstündeki kısıma ulaşamıyorum. Bir yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 jumper ayarı sanırım işte. jumperlarla biraz oyna çözebilirsin büyük ihtimal.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Strict- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hayır büyük ihtimalle bios la ilgili bi sorun var jumper dan olacak olsa sizleri rahatsız etmezdim. Bios da AutoDetection yaptığımda takılıyo ne master ne slave tanımadı. Sadece limited tanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bunun sebebi sisteminin BIOS u eski olması.Nette araştırırsan hangi yıllarda üretilen BIOS ların kaç GB ye kadar destek sağladığını görebilirsin.HDD de 32GB limit özelliğ de bu yüzden var.Yoksa o HDD yi hiç göremeyebilir.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Strict- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 biosları bulabilicegim bir yer varmı ya da biosumun kac yılında yapıldıgını bana bunu bi sekilde anlata bilirsen acayip mutlu mesut oha fln olurum. msn:[email protected] icq:974706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben de yeni hdd almadan önce araştırmıştım bunu ama şu an ayrıntıları hatırlamıyorum.Ama PII 450 olması,BIOS un olsukça eski olduğunu gösteriyor.Benimki PIII 600,yani ben de bilgisayarım için olabilecek en büyük HDD yi aldım(60GB Seagate).Ama bir başka ihtimal,BIOS güncellemesi yapmak!Yani anakartının üreticisinin sitesinden belki güncel bir BIOS bulabilirsin.En iyisi google dan araştır[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Strict- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 benim celeron 333'dü. gecen bi arktan aldim bunu azicik update hesabi olsun die. anakartin fln ne oldugunu hic hatirlamiorum bulursam bi sekilde bakicam yani pek ihtimal yok ama ogrenirim artik nasi oldugunu bu isin.. sinir oldum kayip 8gb mi istiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar