DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Internetten resim ve videolara bakmak istediğimde tamamen yüklenmeden açılmıyor hiç biri. Aynı şekilde bir şeyi download etmek istediğimde download önce dosyayı download ediyor (download yüzdesi falan hiç birşey gözükmeden) sonra nereye kaydedeyim diye soruyor. Mozilla firefox kullanıyorum acaba programda mı sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ince ayar yaparsan sornu çözersin. about:config de yeni bir değer oluşturuyordun. integer olması lazım. adı da ng.inialpaint.delay idi yanlış hatırlamıyorsam. ask google for more help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 denedim olmadı. 250 default value girdim mozilla hızlandı falan :) ama sorun çözülmedi. bu arada internet explorerda da aynı şeyi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar