Experimental Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 rüya görmek boktan bişey ya ne güzel james hetfieldla düet yapıoduk karşılıklı yeahleşioduk gerçek gibiydi . Şimdi napıyorum istatistik dersime gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 vay anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben geçen Eva Mendes ile fifa kapışıyordum. Sonra uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 fifa mı? yapacak daha iyi bir şey bulamadın mı :D ben hep mal mal rüyalar görüyorum. gördüğüm rüyaların %10 u falan akla mantığa uygundur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bi keresinde de metallicayla sahne arkasındayım konser öncesi hazırlık yapıyoruz bi baktım kurt cobain içeri girio abi hap varmı diyo türkçe olarak . O günden beri nirvana dinlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bu gece gördüğüm rüyada gemideydim lan. fırtına filan vardı öyle değişik bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 uzun bi aradan sonra ilk defa 12 de yattım ve 8 e kadar aralıksız uyumuşum. rüyanın r sini görmedim gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 çalıştığın zaman öyle oluyor uyuduğunu bile anlamıyosun. yattığın gibi kalkıyosun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Experimental said: rüya görmek boktan bişey ya ne güzel james hetfieldla düet yapıoduk karşılıklı yeahleşioduk gerçek gibiydi . Şimdi napıyorum istatistik dersime gidiyorum.. guitar hero metallica'yı kıs. bende gece fade to black solosu ile cebelleşiyordum rüyamda, üstüme üstüme geliyordu o renkli yuvarlaklar. Sabah kalktım expertte çaldım ama sonunda, bu azimle %100bilem çalarım ben fade to black'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar