Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 said: Bored to death, amerikalı yazar jonathan ames'in fikir babası olduğu ve aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı, karamizah barıdıran bir komedi dizisi. Yaratıcısı ile aynı adı taşıyan ana karakterimizin, trajikomik dedektiflik maceralarını anlatan dizinin başrollerinde jonathan ames rolüyle jason schwartzman (the darjeeling limited), george christopher rolüyle ted danson (cheers, becker, damages) ve ray hueston rolüyle zach galifianakis (the hangover) yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mükemmel bir dizi. Konu da kadro da sağlam. Herkese göre bir dizi değil ama yine de 3. bölümü izlemeden karar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 baya baya iyi gibi duruyo. kaldıki ben ilk defa duydum (o,evet o benim vakit bulamayışım :P).. arkaaşlara sorim elinde olan avrsa şeedim. ya da, şş ozan varmı sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 20 eylül'de girdi yayına zaten, daha 3 bölüm var sadece ama izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Benim de epey hoşuma gitti. Biraz fazla yavaş yalnız hızlanması gerek, aksiyonsuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mendoza said: hızlanması gerek, aksiyonsuz olmaz. abi dizinin adı bored to death belki amaçları budur yani :p edit: diziyi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 3. bölüm gayet hızlı işte hatta Jonathan can havliyle koşuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ne aksiyonu yahu, esas oglan, miymiy yahudi yazar, terorist mi dovucek? kendini film noir jonu zannedip dedektifcilik oynadigi yerler superdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Tamam da bütün gün cafede oturup nerd muhabbeti yapmak ta olmaz sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 5 süper. George çok bomba bir karakter ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 on numara ya dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 diziyi size güvenerek indiriyorum da, bana dizinin konusunu falan yazıverseniz nasıl bişey merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 need moar galifianakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ahah benim kafa uçmuş baştaki laorxun koca tanıtım mesajını görmeden/okumadan direk onun altındakilerden başlayarak gidince size böyle bi soru sordum fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 noluyo buna ya, iki haftadir yok, jonathan tembellik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bölümler bitti aga. Sezon bitti mi bilmiyorum ama 2. sezon için sipariş verilmiş. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2. Sezonu Johnathan yazıyorsa 3-5 sene bekleriz artık hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 8 bolumde biter mi lan, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2. sezonun çekilecek olması sevindirici, pek böyle komedi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ilk sezonun 3 bölümüzü izledim yerlere yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yavas izle, hemen bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dün başladım : ) daha gidiyor ama valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok geç olmadan dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: yavas izle, hemen bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar