fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hangi şirket lan şirket mi kurdun can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 öle abi şirket i var adamın makine üretio deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Evet Güral Porselene Fatih Kolekşın yapıyorum firmam Yet A.Ş. ile. Nerd rage i falanı yok neyse durum onu konuşuyoruz kimseye bok attığım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Nitekim hazır şirket var makina üreten konabilirim bi nişana bakar : ) Ama en azından mezunum önüme bakıyorum şirket kurunca çaya çağırırım söz. Siz kurunca sizden de bekliyorum. Belki danışmanlık isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 muhasebe departmanına alsana beni de. asgari+yemek+yol a çalışırım bi de mortis haklı. dediğin gibi olsaydı kimse gitmezdi üniversiteye. ha gidip mal gibi kitaplara bakıp bakıp gelen çok var o konuda haklısın ama sosyal bilimlerde hoca - öğrenci ilişkisi belirler eğitimin kalitesini, geçerliliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 üniversiteye diploma almaya gidiliyor sözel bölümlerde evde öğrenirsin ama işe yaramaz diploma yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hocalar süper olsun, ideolojik olarak ben SOSYOLOG OLACAM diyen ve bu konuda istekli bi şekilde uğraşanlara lafım yok. Ama ucu ucuna derslerden geçip okulu uzatıp sonra gelip afra tafra yapmakla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lan daha ne bok atıcan Can hala eskilerde yaşayan "erkek adam mühendis olur" kafalarında savunmalarla geliosun yok mühendislik şöle de, sözel bölümler yan gelip yatio da. Hangi dünyada yaşiosun anlamadım ki. üretim sektörünün yerini servis sektörü alalı yıllar oluyor. Sen burda sözel bölümleri eziosun. Ben sırf sosyoloji adına konuşmuorum. bu arada ben de mezunum bebeğim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bi de ben bu sosyal bilimlere laf atan, küçümseyen (can gibi) insanlarda genelde mühendislikte hayvan gibi çalışıp, ömrünün bi kısmını oraya bıraktığı için vicdan azabı çekme olayı görüyoum. laflarım yanlış anlaşılmasın. mühendislik zor, ona lafım yok, yeri geliyor üzülüyorum, yeri geliyor övünüyorum sizlerle ama yata yata bölüm bitiriyorum lan daha ne slfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 cep telefonunu sosyologlar mı üretti fistana katılıyorum allaah mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Hiç öyle kafalarda değilim erkek adam şu olur bu olur bilmemne gibi. Yan gelip yatıyorsunuz tabi. Bir doktorun tıp fakültesinde okuyup çalıştığı kadar toplam hayatınız boyunca çalışmıyorsunuz. Sonra gelip yönetici oluyoruz siz çalışıosunuz bilmemne. Servis sektörü ne kadar öne çıksa da üretim olmadan bi bok olmaz sen onun farkında değilsin hala asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 çekemiyosunuz olm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hayat hiç adil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 emekçi çıktı adam birden tamam emekçinin hakkını korumak lazım evet. o konuda hak veriyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ve evet eziyorum, lazım değil demiyorum bu bölümler. Her bölümden insan lazım. Ama gelip de daha çıtır çerez ve daha az sayıda kitap okudukları için bir sosyoloğa; bi doktora, avukata, mühendise gösterdiğim saygıyı da göstermemi bekleme. Sen gelip de ben yönetici olucam sen işçisin ehehehe, yok işte bilmiyorsun şu bu 2 antropoloji 2 sosyoloji dersi görüp 2 kitap okuduysan ben de okudum. Ben seni değil bölümü eziyorum, çünkü BİR BOK DEĞİL kusura bakma. 10 sosyoloğun 1 doktor kadar faydası yok dünyaya gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 üniversiteye sırf diploma almaya gitmiosun veya sırf bilgi ezberlemye gitmiosun, eğer siz öle yaptıysanız üzücü. Tabi burda kimseyi suçlamiorum Türkiye'de ne yazık ki böle. Çok az üniversite doğru düzgün eğitim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Özür diliyorum doktor arkadaşlardan, 100 sosyolog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Doğru diyosun ortam da var ona da gidiyorsunuz tabi. Biz sırf diploma almaya gitsek de öyle alamıyoruz bakkaldan çokomel alır gibi onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 "Pen Duick" said: Ve evet eziyorum, lazım değil demiyorum bu bölümler. Her bölümden insan lazım. Ama gelip de daha çıtır çerez ve daha az sayıda kitap okudukları için bir sosyoloğa; bi doktora, avukata, mühendise gösterdiğim saygıyı da göstermemi bekleme. Sen gelip de ben yönetici olucam sen işçisin ehehehe, yok işte bilmiyorsun şu bu 2 antropoloji 2 sosyoloji dersi görüp 2 kitap okuduysan ben de okudum. Ben seni değil bölümü eziyorum, çünkü BİR BOK DEĞİL kusura bakma. 10 sosyoloğun 1 doktor kadar faydası yok dünyaya gözümde. olm şaka yaptığını var sayiorum çünkü bunu diosan, ne sanatçı ne edebiyatçı, vs kimse bi bok değil gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Pen Ducik, ne kadar kompleksliymişsin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ben sanat ve edebiyat sever bir insanım. Sosyolojiyle de kavramsal bir derdim olmadığı gibi. Herkes aynı mesleğe, aynı yeteneklere sahip olmayacak tabi ki. Ama 2 şiir yazan adam kalkıp ben şu doktordan bu mühendisten daha çok insanı etkiledim, daha iyiyim o ne öyle tıp, mühendislik falan derse orda bi dur, sen bi su iç yerini bil ve sadece şiir yaz derim. Dünyada müziğe gerek yok o ne ki diyen doktora sen hasta geldi onla ilgilen diyeceğim gibi. Ama gel gör ki böyle gereksiz çıkışlar yapanlar genelde doktorlar mühendisler falan değil de bi baltaya sap olamamış sosyal bilimcilerden oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi topicte gereksiz çıkış yapıp duran tek sen varsın bilion mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Çıkış yapmıodum sadece sosyoloji yükseğini end. müh. üzerine çok saçma bulduğumu söyledim. Mortis gazlamasa buraya gelmeyecekti ki bi yere geldiği yok. Anlaştık diye düşünüyorum senin şimdi eklenti olmana gerek yok tartışmaya. Bir daha baktım da, ilk çıkış benden gelmiş. Adamın olayı baya gerdi sosyologlara patlamışım doğru. Doluyorum bazen bazı şeylere doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 mortis bişey dememiş sen saçmalayıp durmuşsun (gerçi var haklı noktalar da bu kadar üstüne basman falan çok saçma olmuş) ben bu tartışmaya eklemem kendini izleyip gülüyorum en fazla sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 nerde saçmalamış? ben göremedim saçmaladıgı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar