vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Duş altında şarkı söyleyip bunları Facebook'ta yayınlama çılgınlığı akımın başlamasına sebep olan İsmail Lopus Ecedas, Saba Tümer'in dün geceki konuğuydu. Gülben Ergen’in telefonla bağlanarak ‘Aferin İsmail şarkımı sulandırdın’ dediği, İsmail Lopus gülme krizi yarattı. Saba Tümer bir ara gülerken mikrofonunu düşürdü. Samsun'da yaşayan İsmail, bu görüntüleri internete koyarken böyle büyük ilgi göreceğini tahmin etmediğini söyleyerek " 7 ay dışarı fazla çıkmadım. Zaten içine kapanık biriyim. Çok şaşırdım. Ama gelen ağır eleştiriler yüzünden facebook sayfamı iptal etmek zorunda kaldım" dedi. Hürriyet Kişisel not... Televizyonculukta Sabri bey sonrası son nokta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ya bunun anası babası, lafını sakınmayan bi arkadaşı falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 özellikle saçlarına hastayım bu herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 tokyootel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lan adamlar öyle yada böyle tanınıyor. kötüde olsa şöhret sahibi oluyor. iyi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Eternalus said: ya bunun anası babası, lafını sakınmayan bi arkadaşı falan yok mu?, aAHAHAH seslen güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Yok artık, cnn türk coşmuş. doğan yakında buna kaset te yapar... http://www.cnnturk.com/default.aspx aşşalara doğru... Başlık: İnternet fenomeni İsmail'den yeni şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 dasdsdsad bide en sanatsal fotosunu koymuşlar konu üstüne (şu tek gözünde damla olan) videoyuda açtım ama 23 sn dayanabildim saçlar beni şarkıdan daha çok etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar