TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 konya. ama konyalıların genelinin böyle amele olduğunu zannetmiyorum. gayet babacan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kesin bu ıspartalı demiştim teğet geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ç A R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 long live the tzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 TheRiverBelow said: onlara salakça gelmiş olabilir. ki gayet normal. ben geyik dedim yazdım arkadaş. yok ya, ben begendim :) alınma hemen herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sevmeye başladım seni delüğanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 21.yy da hala wow oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 TheRiverBelow said: sonra söz verdim yol boyu kendime. ilk fırsatta sigarayı bırakçam dedim. ama sigara içmediğimi hatırladım. olsun lan yinede bırakıyım dedim...velhasıl; sigarayı bıraktım agalar. içmeden bıraktım. çünkü ben senin senin beni sevebilme ihtimalini yaladım. eve gelip wow açtım gene. ezik ezik dolandım. tank ffs dediler. "sanane lan amuhagonçurdoğooom" dedim. dolandım. mutluyum lan elleeam. gibson. asfadsasfad bide abi oyun 21.yy'da çıkmadı mı zaten:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 öyle mi oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 21.yy'da yemek yiyen insanlar var abi ya. anlamıyorum cidden. hani içeçek tamam anlarsında, yemek.. mesela şu hayvan; http://forum.paticik.com/read.php?43,4357785,4358678#msg-4358678 değişik ya... o değil üç nokta kıralmış ha... puslu bir hava veriyor posta... burdaki kafiye kaçmasın aga... sonra küçük kız dışarıya doğru yöneldi... katilin gözleri onu arıyordu... kaç kız kaç!!!1 <3 Fistan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 çohayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi takip edicek yuzır arıodum tşkkrler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 delicevat tadında güzel bi muhabbetti keyif aldım okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o değil de, amasyalı mısın river? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 zass said: delicevat tadında güzel bi muhabbetti keyif aldım okurken deli cevadın yeğeni dimi lan benjamin? evet cevat abi sus bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Magnum said: o değil de, amasyalı mısın river? konya. ama adres vermem. sizin oralara gelip x kafede magnum kim diyip ahalinin göstermesinide beklemem yani. öyle bi insanım. XD. oooğ düüüd. cas kidin yu nov. o diilde eyv hacılar. yalnız valla böyle demeyin. demeyin lan. benim götüm kalkar. hemde ne biçim. sonra dal salkal. o da olmadı, kaltal kalkar. olmadı dimi. evet. aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 o değilde; "beni 80 olduğum vahıt çok hor gördüler" diyerek elemanlara yardım edeyim ayağına bi toc5e dahil olayım dedim. heriflere hilır lazımmış. olay çıktı. (bıçaklı falan bildiğin) direkt alt+f4 çektim. yüzüstü kodum resmen adamları. şimdi oyuna girmeye utanıyorum. "edeceğin yardıma çakızlayalım." diyecekler, parmaklarıylan gösterecekler deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu işin memleketle neağlağkası var? anlamlandıra mıyorum? bunlar ayrı mı yazılıyodu? noktalama işaretlerinden sora büyük harf yazaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 büyük harfle yazılır, mining için kazılır, blood elfe yazılır (cinas!!1 vallaha cinasss ahahaha cinastım lan doluşun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 benimde aynı seninki gibi ruh haliyle gezen, sabah akşam, yaz kış kafası güzel olan bir arkadaşım var wow da oynuyo,bi tanışın belki 2 nizde düzelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 belki 2mizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar