forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yarım litre suya 1 lira ve 14 liralık hesap için 20 lira verip 6 tane bozuk bir lira şeklinde cevaplanmayı sevemedim bende alıyorum bozuklukların çoğunu sonra ağırlık yapmasın diye fahiş fiyattan su alıyorum herkes kazanıyor yüzde 20 daha az mutsuz oluyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 adamın biri bi bara gitmiş içtiği her 55centlik biranın parasını 1centlerle ödeyip yeni bira istiyormuş. barmen gıcık olmuş 4., 5. bira yı adam aynı şekilde 1centx55 şeklinde cash alarak içmiş. 6. birayı alırken bakmış ki tek tek 55 cent çıkmıyor adama 1 dolar uzatmış. barmen'de cin, 1 doların üstünü tek tek 1 centler ile 45 cent olarak geri uzatırken, adam cebinden 1x10 cent daha çıkarıp 45centin üstüne koymuş. al bunla 1 tane de sen iç! demiş. ertesi gün başka bi bara gitmiş orda da içtiği her 55centlik biranın parasını 1centlerle ödeyip yeni bira istiyormuş. orda ki barmen de gıcık olmuş 4., 5. bira yı adam aynı şekilde 1centx55 şeklinde cash alarak içmiş. 6. birayı alırken bakmış ki tek tek 55 cent çıkmıyor adama 1 dolar uzatmış. barmen'de cin, 1 doların üstünü tek tek 1 centler ile 45 cent olarak geri uzatırken, adam cebinden 1x10 cent daha çıkarıp 45centin üstüne koymuş. al bunla 1 tane de sen iç! demiş. öbür gün başka bi bara gitmiş . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Vay itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar