heso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İşyerinden bir arkadaşa çekilişle Ps3 çıkmış. Bu yeni çıkanlardan 120 gb slim. Kampanya ile almadığı için oyun yok. Garantisi vardır. Hiç kullanılmamıştır. Fiyat olarak 750 lira düşünüyor. İlgilenen varsa özel mesaj yolu ile bana ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ucuz satıyosun, arttır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 joystick durumu nedir? 1 tane mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 690 milyon, kampanya var. bimeksmiydi nereydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben satmıyorum, joystik 1 adet var, bimekse gittim 890 kampanya kampanyasız fiyat 1089 teknosa'da aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar