adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Arkadaşım oyunu bıraktığı için karakterini ben satıyorum. Bnet merge edilmemiştir. Mail verilecek, Secret verilecektir. CD key kayıptır, kimlik verilmeyecektir. İstanbuldan elden teslim edilebilir. Uzun süredir oynanmadığı için armory linki yok. ilgilenenler. ahmetacer(at)gmail.com adresinden bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fiyat 99 TL oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kimlik yok key yok, sokağa 100 keat atan var mı diosun yani ^^ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yoo demiyorum. merge edilmemiş. merge et kendi hesabına bitti. zaten elden teslim. Gör tipimi beğenmezsen vazgeç :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 haci ole bi solemissinki her yere cekilebilir yani accountu satiosun senin tipinden kimene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 tipinin fotosunu birde karakterin armorysini felan filan bir yaz goster bakalım alıcı cıkar belki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 karakter armoryde çıkmıyo 6 aydan fazladır ödenmediği için falan sanırım. 17 şubat da expired paymentı. geri alınacak bi durumu yok. tek özelliği 80 olması. geri alıp napcam??? alan migrate eder. tekrar migrate etsem... zaten çok ucuz değil mi aman ya alan alır, kimse almazsa sanal ortamlarda kaybolur gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 http://eu.wowarmory.com/search.xml?searchQuery=Mueddib&searchType=all bu linkde 80 paladin olarak görünen ancak tıklayınca bişi uzun süredir ödenmediğinden diyor. bi de ekran görüntüsü ekledim ekledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar