Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Merhaba arkadaşlar , Mobile app geliştirmeye merak sardım . Kaynak olarak kullanabileceğim güzel forumlar , örnekler , kitaplar var mı bildiğiniz ? Windows Mobile 6.0 için bu arada not : Bi de lafı açılmışken O-Oriented konusunda pratik kazandırabilecek bir kitap / yöntem var mı ? 800 sayfalık c# , Java kitaplarının aynı olmasından , class , obje vs gibi O-O olaylarlarını sadece vecihle - bisiklet uzerinden anlatmalarından sıkıldım biraz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2672385/iPod-Apps-have-made-us-rich.html Sorunu yanıtlayamadığım için özür dilerim ama yazılım geliştirmen gereken platform hakkında biraz fikir verebilecek, bugün okuduğum bir haberi paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mobile App denilince küçük de olsa dev bir dunya anlaşılmalı. J2ME tavsiye ederim, bütün mobile veyahut pocket cihazları hedef alabilirsin böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar