Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Merhaba arkadaşlar , Mobile app geliştirmeye merak sardım . Kaynak olarak kullanabileceğim güzel forumlar , örnekler , kitaplar var mı bildiğiniz ? Windows Mobile 6.0 için bu arada not : Bi de lafı açılmışken O-Oriented konusunda pratik kazandırabilecek bir kitap / yöntem var mı ? 800 sayfalık c# , Java kitaplarının aynı olmasından , class , obje vs gibi O-O olaylarlarını sadece vecihle - bisiklet uzerinden anlatmalarından sıkıldım biraz :=)
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2672385/iPod-Apps-have-made-us-rich.html Sorunu yanıtlayamadığım için özür dilerim ama yazılım geliştirmen gereken platform hakkında biraz fikir verebilecek, bugün okuduğum bir haberi paylaşmak istedim.
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mobile App denilince küçük de olsa dev bir dunya anlaşılmalı. J2ME tavsiye ederim, bütün mobile veyahut pocket cihazları hedef alabilirsin böylece.
Öne çıkan mesajlar