Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ekranı üzerindeki tuşlarla sonuna getirdim ama hala karanlık nasıl dahada aydınlatabilirim
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 O zaman tüp bitmiştir,yapacak bişi yok.Ama Nvidia kullanıyorsan en son detonator ları yükle,ordan da aydınlatma/kontrast ayarları yaparsın.ayrıca bu işe yarayan display resulation manager diye bi program da var.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 nvidia kullanıyorum nerden yüklerim
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hadi be abi hala cevap yok oy
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 googleda arat kendi sitesinde var[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 nası bişi yüklücemki anlamadım ama
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 www.nvidia.com dan driver bülümüne git;talimatları izle...İster türkçe destekli(17MB) ister sadece ingilizcesini indir(10MB).Yardım gerekirse Ö.M atabilirsin.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 önemli değil :) yardım edebildiğime sevindim...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yalnız özelinede bişi yazdım:=)
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 beyler mrtksn sağolsun düzelttim ekran şeyini ama mouse ara ara takılıyor bazen onu nasıl düzeltebilirim
Öne çıkan mesajlar