berdush Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Selam Adsl kullanıcısıyım ve Zoom x4 modem kullanıyorum.. Fakat icqda file transfer ve host sitelere upload yapamıyorum.. Problem sizce nedendir? Modemin firewallundan mı yoksa Hostlar Adsl girişlerine sitelerini kapatmış olabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 firewall kullanıyosan ondan olabilir her iki tarafta kullandığında sorun çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben firewall kullanmıorum ayrietten.. Modemin firewallu war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 onlari acmadan gereken portlari goz atmadan ollmaz gozum ilgili prtu ac ki tektir yani sana tavsiyem port nolarini cok iiogren dsl de bu adami hasta eder ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar