GeeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Beyler yanlış anlamayın sahibiyle bi alakam yok, amacım da reklam değil sadece xbox sahipleri için güzel bir kaynak diyebiliriz. Diğer konsollar da var ama özellikle xboxer'ların çok işine gelicek burası çünkü bir çok TR'de bulunmayan aksesuar var ve devamı da gelicekmiş. ( direksiyonlar, wireless padler, renkli padler, çantalar memorycard'lar, kablolar ve daha fazlası.) Ben bi kaç sipariş verdim bile, olayın çalışması şöyle sitesahibi ile irtibata geçiyosunuz, siparişleriizi veriyosunuz. Adam sanırım almanyada ve sipariş durumuna göre daha çabuk getirme olanağı falan var sanırım. ben siparişlerimi verdim (wireless pad ve çanta istedim ilk etapta) PAra işini sonra hallediosunuz sanırım tam emin diilim ondan da. Herneyse umarım faydasını görürsünüz http://www.ugckonsol.com [Bu mesaj GeeM tarafından 14 Haziran 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 siparişler ne kadar sürede geliyor?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 x box alan varmı :) elimde en temizinden bir x box var ve para lazım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar