Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neocan

elvyn

Öne çıkan mesajlar

ole yapilmiyomuş sanirm resmin çikmadi :) orda çikmasini istiyosan bi destek sayfasına tıkla derim ben (ben yazıcamda bozuk link gibi göstericek :lol: )
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Far%20Seer/Belgelerim/Resimlerim/NeoCan.jpg
verdiğin linki kendi bilgisayrından degil de internete upload ettikten sonra linki vericeksin...
http://forum.paticik.com/forum/view.php?id=70502[signature][hline]Booo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 03 Temmuz 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye abi çok uğraştım burun bi resim daha koyayım bir de kendi pcmden verince daha iyi oluyo mynetten site var ama hotlinke izin vermiyo

[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???

Sosyal ağlarda paylaş

lord_elvyn
senin bilgisayarın kapalıyken biz nasıl görücez en basitinden böle sölim? anlandın mı simdi? bunu upload etmen gerekiyor ki resmin surekli aktif olsun ayrıca file//documents hede hedeyi bizim pc nası tanıcak? dunyadaki millyonlarca pcden biri olabilr..
uzun lafın kısası sen surayı bi oku.. Buradan...[signature][hline]Booo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 03 Temmuz 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lord gir oraya, sonra beleş bi üyelik al, sonra upload et abi bu kadar basit

lord lord lan anlamıyon bişiden
bari sen etme böle, link mi verilir uploadsız jpegden
sen bana bakma bende fazla cakmam upload işinden
ama işimi görüyo be abi[signature][hline]all fired up
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 03 Temmuz 2004 14:18 tarihinde demiş ki:
ole yapilmiyomuş sanirm resmin çikmadi :) orda çikmasini istiyosan bi destek sayfasına tıkla derim ben (ben yazıcamda bozuk link gibi göstericek :lol: )
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Far%20Seer/Belgelerim/Resimlerim/NeoCan.jpg
verdiğin linki kendi bilgisayrından degil de internete upload ettikten sonra linki vericeksin...
http://forum.paticik.com/forum/view.php?id=70502
:lol: hakkaten ha sen diyince farkettim komik olmuş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...