elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 resim koyucaktım böyle mi yapılıyodu?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ııh olmamıs kurban[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ole yapilmiyomuş sanirm resmin çikmadi :) orda çikmasini istiyosan bi destek sayfasına tıkla derim ben (ben yazıcamda bozuk link gibi göstericek :lol: ) file:///C:/Documents%20and%20Settings/Far%20Seer/Belgelerim/Resimlerim/NeoCan.jpg verdiğin linki kendi bilgisayrından degil de internete upload ettikten sonra linki vericeksin... http://forum.paticik.com/forum/view.php?id=70502[signature][hline]Booo [Bu mesaj wildpervert tarafından 03 Temmuz 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 niye abi çok uğraştım burun bi resim daha koyayım bir de kendi pcmden verince daha iyi oluyo mynetten site var ama hotlinke izin vermiyo[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 lord_elvyn senin bilgisayarın kapalıyken biz nasıl görücez en basitinden böle sölim? anlandın mı simdi? bunu upload etmen gerekiyor ki resmin surekli aktif olsun ayrıca file//documents hede hedeyi bizim pc nası tanıcak? dunyadaki millyonlarca pcden biri olabilr.. uzun lafın kısası sen surayı bi oku.. Buradan...[signature][hline]Booo [Bu mesaj wildpervert tarafından 03 Temmuz 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi anlamadım ben yani şimdi www.photobucket.com a giriyorum e yapıcam soora.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paticik'ten arama da yapabilirsin. http://forum.paticik.com//view.php?id=67153 http://forum.paticik.com//view.php?id=39372 http://forum.paticik.com//view.php?id=49338 http://forum.paticik.com//view.php?id=6421 http://forum.paticik.com//view.php?id=6802 [Bu mesaj Qui tarafından 03 Temmuz 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 lord gir oraya, sonra beleş bi üyelik al, sonra upload et abi bu kadar basit lord lord lan anlamıyon bişiden bari sen etme böle, link mi verilir uploadsız jpegden sen bana bakma bende fazla cakmam upload işinden ama işimi görüyo be abi[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bulamadım abi ne bulması ya[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi napiyi ben daha yeni geçtim tahta mazur görün...[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bence Paticik Albüm'ü kullan en güzeli. Burada var bişeyler sanırım hakkında.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 [signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: wildpervert, 03 Temmuz 2004 14:18 tarihinde demiş ki: ole yapilmiyomuş sanirm resmin çikmadi :) orda çikmasini istiyosan bi destek sayfasına tıkla derim ben (ben yazıcamda bozuk link gibi göstericek :lol: ) file:///C:/Documents%20and%20Settings/Far%20Seer/Belgelerim/Resimlerim/NeoCan.jpg verdiğin linki kendi bilgisayrından degil de internete upload ettikten sonra linki vericeksin... http://forum.paticik.com/forum/view.php?id=70502 :lol: hakkaten ha sen diyince farkettim komik olmuş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 anlamamam normalmiş di mi :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 neyse sroun halledildi herkes mutlu...[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi güzel mi onu soyleyin. Durun bi resim daha koyayım. ama bunu ben yapmadım [signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ahah bide ortadan Matrix Code inseymiş daha hoş olurmuş :) güzelmiş :) Ama bi dahakine bunu ögrsel sanatlara aç..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 taam.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya ben anlamadım şimdi ne alaka böle neocan falan thief banner ı ile ne alakası var[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Topic isminin içerdiği konuyla ilgisi yok harbi nedir abi bu neocan :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 03 Temmuz 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Unbreakable tarafından 03 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 lol[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ehuehue güzelmiş ama ossun :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya abi kendi resmimi koycaktım böyle matriks yapılmış hali vaz caydım ondan öyle oldu.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 o simpsons lı resmin tişörtü var bende ama pek tişörte benzemiyo artık[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar