Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 YAPIYORDUK!!! az kaldı böle 4 yol azı gibi biyer ufak önümüze birden araba cıktı bizde 90 la gidiyorduk FRENE ZOR ASILDI ANNEM hatta el frenini bile çekti :D yok okadar değilde frenle zor g.tü kurtardık walla ayak üstü melek oluyorduk :D höh bea salak herif özür bile dilemedi aptal adam[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Geçmiş olsunda bende ayak üstü niyazi oluyodum öyle başlıkmı olur!!!!
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 geçmiş olsun erutan[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 nesi var lem ? :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Erutan, 04 Temmuz 2004 00:03 tarihinde demiş ki: nesi var lem ? :D allah beterinden saklasın yavrum[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ıyı bır adrelın salgılamıstınız aynı olay arkadasımla seyır ederken oldu bız hataylıydık adam durmasa ıdı bızde belkı oda gıtmıstı[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz....
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 -Garson. Biz bi sote erutan istiyoduk. -Tabi efendim kaza mahalli dışına çıkmış parçalardanmı olsun araba içinden buğulamamı istersiniz. -Karışık olsun. Birazda beyin ve cam parçaları karışımı serpiştirin -Tabiki efendim. -Garson? -Buyrun Dr Lecter. -Hiç... seni seviyorum. -Bende sizi.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 kiddo u nubi? ||? fake?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Erutan, 04 Temmuz 2004 00:23 tarihinde demiş ki: kiddo u nubi? ||? fake? faketir fake :-p[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hönk buyır? Edit:yaf fake falan değilim gerçekim gerçek. nubi isimli birinin ikinci acc ı oluumu sandınız sanırsam. [Bu mesaj kiddo tarafından 04 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 heüheüh u nubish rullas :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Erutan, 04 Temmuz 2004 00:32 tarihinde demiş ki: heüheüh u nubish rullas :D nedir bu nubish[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Öne çıkan mesajlar