Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kartal05 said: yas 22 ama tercübede 33YUASUHAUSHAUHSA... paraylamı dicem ama üyelik bedava be kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kartal05 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 33 derken sınıfımdaki tüm kızlarla çıktım neredeyse ve her biriyle de bu sorunu yaşamaya devam ettim, birine uzun süre bağlanamıyorum benim sorunum buydu sadece, olgunca bi cevap bekledim sizlerden ama meğer sizin sorunlarınız daha büyükmüş, yetişkin sorunlarına olgunca yaklaşmaktan uzak abaza fikirleriniz,esprileriniz var sadece... neyse önemli değil gencolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hacım, varsa bi sorunun psikologa git. uzun süreli ilişki yaşayamıyorum dediginde ne gibi bi tavsiye bekliyorsun ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 vaniLLe said: vaaaaaaaaar. gercek askkkkkkkkkkkkkkkkkkk^^ (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 vaniLLe said: vaaaaaaaaar. gercek askkkkkkkkkkkkkkkkkkk^^ +1500 yaşıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kartal05 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Fistan said: hacım, varsa bi sorunun psikologa git. uzun süreli ilişki yaşayamıyorum dediginde ne gibi bi tavsiye bekliyorsun ki anlamadım. demek istediğim şu ilgim dağılıyor karşı tarafa olan... sıkılıyorum kendisinden tawırlarından,uzaklaştırıyo bu da beni kendisinden... bu benden kaynaklanan bir sorun ve çözümünü bilmiyorum yardımcı olabilecek,bilgisi olabilicek biri var mı diye soruyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Arkadaşım ciddi topic aç ciddi cevap al. Artı sıkıntının nedeni derinlerde unutulmamış bir sevgili falan olabilir. Güzin abla gibi hissettim kendimi ya, bilader kısa ilişki çok hatun tamam işte daha ne istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tawırlarından? Towerlarından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kartal05 said: 33 derken sınıfımdaki tüm kızlarla çıktım neredeyse ve her biriyle de bu sorunu yaşamaya devam ettim, birine uzun süre bağlanamıyorum benim sorunum buydu sadece önüne hergelenle takılıp kalbinin kraliçesini mi arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ilişkileri git gide uzatmak istiyorsan, her biten ilişkiden sonrakinde meme büyüklüğünü artırmalısın. al sana benden abi tavsiyesi. yaş 26 ama tecrübe 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 mmmmmmmmmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 çok kötü insanlar olduk biz 20 tane m koyduysa bize ne yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Laorx said: ilaç bu ilaç reçeteyle mi ? UAHSUAHSUAHSUAHSAHH :D pardon direk üstünde reçetesiz yazıomuş. kartal gel nöbetçi eczane biliyom ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar