nameless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 async socketlerle ilgili garip bir sorunum var. bir server uygulaması kodladım. server başlatıldığında asycn socket oluşturulup belirlediğim portu dinlemeye başlıyor. veri alış-verişinde herhangi bir sorunum yok fakat serverı sonlandırdığımda, yani socket için close() methodunu çağırınca, socket'in BeginAccept() metodundaki callback fonksiyonu çağırılıyor. hiçbir mantıklı açıklama bulamadım. anlayan varsa beri gelsin
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 shutdown yapiyor musun peki? bi de try catch ile exception yakalamayi denedin mi?
nameless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 try catch yapıyorum zaten o sayede buldum sorunu ama anlayamıyorum neden olduğunu. socket dispose edilince BeginAccept callback'i çağırılıyor. shutdown fayda etmiyor. zaten bağlanmaya çalışan bir client bile yokken yapıyor bunu
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 baktım hiçbir şey fayda etmiyor BeginAccept'in callback'ine ObjectDisposedException'ını yakalatıp handle etmiyorum. çok çakalım adfs
Öne çıkan mesajlar