nameless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 async socketlerle ilgili garip bir sorunum var. bir server uygulaması kodladım. server başlatıldığında asycn socket oluşturulup belirlediğim portu dinlemeye başlıyor. veri alış-verişinde herhangi bir sorunum yok fakat serverı sonlandırdığımda, yani socket için close() methodunu çağırınca, socket'in BeginAccept() metodundaki callback fonksiyonu çağırılıyor. hiçbir mantıklı açıklama bulamadım. anlayan varsa beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 shutdown yapiyor musun peki? bi de try catch ile exception yakalamayi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 try catch yapıyorum zaten o sayede buldum sorunu ama anlayamıyorum neden olduğunu. socket dispose edilince BeginAccept callback'i çağırılıyor. shutdown fayda etmiyor. zaten bağlanmaya çalışan bir client bile yokken yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 baktım hiçbir şey fayda etmiyor BeginAccept'in callback'ine ObjectDisposedException'ını yakalatıp handle etmiyorum. çok çakalım adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar