Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 VS .Net'ten çıkan her program framework 1.1 kullanmak zorundamı? Yani bu update 25küsür MB: Herkes yapmıyor haklı olarak. Birşekilde framework-free yazmak mümkünmü?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 istersen 1.0'a göre derleyebilirsin ama frameworksuz derlemek gibi bir opsiyonun yok. şu anda 25mb çok büyük bir veri gibimize geliyor ama microsoftun iki sene sonraki planlarına göre her windows işletim sistemli bilgisayarda .net framework olacak. zaten windows xplerin hepsi .net fw 1.0 ile geliyor. longhorn da 2.0 ile gelecekmiş. o yüzden .net'e yatırım = geleceğe yatırım gibi gözüküyor şu anda.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Mum_Chamber, 03 Temmuz 2004 11:33 tarihinde demiş ki:....ama microsoftun iki sene sonraki planlarına göre her windows işletim sistemli bilgisayarda .net framework olacak. ......... ..o yüzden .net'e yatırım = geleceğe yatırım gibi gözüküyor şu anda. Ne kadar birbirini ile özdeşmiş, bağlayan ve böyle hani genel geçer doğru dedikleri bir laf vardır ya.. Absolute Truth.. O modda bir mesaj. Aman allahım.. Öldüm bittim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 .net haddinden fazla yavaş.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar