Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Merhaba, uzun süredir düşünüyorumda kafamda bir türlü oturtamadım sistemi, yapmaya çalıştığım wordpress yada joomla gibi bir eklenti mantığı inceledim taradım falan ama çok karışık yapmışlar. Bu işin daha basite indirgenmişi olarak bi mantık yolu gösterebilir misiniz acaba ? Nasıl yapılır ? Nasıl bir mantık izlenmelidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tam olarak ne yapmak istediğini anneye anlatır gibi anlatırsan eminim yardımcı olacak olmadı yardımcı olacak bir kaynak gösterecek birileri çıkacaktır. ben anlayamadım zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gigapedia.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 suvras said: tam olarak ne yapmak istediğini anneye anlatır gibi anlatırsan eminim yardımcı olacak olmadı yardımcı olacak bir kaynak gösterecek birileri çıkacaktır. ben anlayamadım zira. Joomla'nın yada Wordpress'in eklenti(plugin) mantığı nedir ? Özeti bu =) riglous said: gigapedia.org PHP diye aratınca bile sonuç bulmuyor. PHP Modüler yapıyı aramaya gerek var mıdır ? Yada ne yapmak istediğini anlamadım dogrusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ikinci mesaji niye atiyorum bilmiyorum. Sanirim bugun iyiligim ustumde. Uye ol, login ol, ondan sonra ara. Istemedigin kadar kitap var, okumak yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ciddi şekilde bu paticikdeki bazı kişilerden şüphe duyuyorum. Basit bir mantık yolu istedim söylediklerine bak. Altı üstü basit bir "PLUGIN" mantığı için yol göstereceksiniz hepsi bu, çok zor geliyorsa cvp yazma zaten ne gerek var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 phorum'un hook mantigini incele, cok temel ve kullanisli bir sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kesin çözümmü bilmiyorum ama hazırladıgın kodları sayfaya database aracılıgı ile include etmek çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mum_Chamber said: phorum'un hook mantigini incele, cok temel ve kullanisli bir sistemi var. Teşekkür ederim Mum, hemen incelemeye başlayayım. Radiance said: kesin çözümmü bilmiyorum ama hazırladıgın kodları sayfaya database aracılıgı ile include etmek çözüm olabilir. Aslında o şekilde değilde, klasördeki tüm dosyaları include etmeyi düşündüm smarty mantığı ile ama ne kadar sağlıklı olacağını kestiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Klasördeki tüm dosyaları include etmene gerek yok gibi. sadece master dosyasını yapabilirsen diger dosyalarıda master icine include edebilirsin ama bu seferde linklere dikkat etmek gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar