Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PHP modüler yapı inşaası

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, uzun süredir düşünüyorumda kafamda bir türlü oturtamadım sistemi, yapmaya çalıştığım wordpress yada joomla gibi bir eklenti mantığı inceledim taradım falan ama çok karışık yapmışlar. Bu işin daha basite indirgenmişi olarak bi mantık yolu gösterebilir misiniz acaba ? Nasıl yapılır ? Nasıl bir mantık izlenmelidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

suvras said:

tam olarak ne yapmak istediğini anneye anlatır gibi anlatırsan eminim yardımcı olacak olmadı yardımcı olacak bir kaynak gösterecek birileri çıkacaktır. ben anlayamadım zira.

Joomla'nın yada Wordpress'in eklenti(plugin) mantığı nedir ? Özeti bu =)

riglous said:
gigapedia.org

PHP diye aratınca bile sonuç bulmuyor. PHP Modüler yapıyı aramaya gerek var mıdır ? Yada ne yapmak istediğini anlamadım dogrusu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi şekilde bu paticikdeki bazı kişilerden şüphe duyuyorum. Basit bir mantık yolu istedim söylediklerine bak. Altı üstü basit bir "PLUGIN" mantığı için yol göstereceksiniz hepsi bu, çok zor geliyorsa cvp yazma zaten ne gerek var ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

phorum'un hook mantigini incele, cok temel ve kullanisli bir sistemi var.

Teşekkür ederim Mum, hemen incelemeye başlayayım.

Radiance said:

kesin çözümmü bilmiyorum ama hazırladıgın kodları sayfaya database aracılıgı ile include etmek çözüm olabilir.

Aslında o şekilde değilde, klasördeki tüm dosyaları include etmeyi düşündüm smarty mantığı ile ama ne kadar sağlıklı olacağını kestiremedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...