Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS tercih sorusu (acil)

Edge

Öne çıkan mesajlar

Düz lise mezunuyum tablo 3a'dan tercih yapabiliyorum sadece (puan yetmiyor haueah)
İlla meslek lisesi mezunu mu olmak gerekiyor 2 yıllıklara yerleşebilmek için acaba?
Bide diyelim bu yerleştirme önceliklerinde 87 yazıyor 86 lısın çok etkiliyor mu bu yerleştirmeyi yada 87 yazıyorsa sadece 87liler mi alınıyor

Yarın tercih yapıcam acil öğrenmem lazım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak şimdi onlara zaten yerleşemezsin zaten büyük ihtimal.Onlar puanla almamış olan bölümler.Hepsi Meslek Liselerinin önceliği olduğu için onların diploma puanı ile kapatmış bölümler.Senin tercih ediceklerin atıyorum 220.354 ile tarzı öss puanıyla taban puanı alan bölümler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben imkansız diye biliyorum.Ancak hani kesin öyle diyemiyorum..Ben geçen sene 2senelik tercih yapayım mı bu tip meslek lisesi ile kapatan okulları dediğimde dershanemdeki rehberlik hocası olmaz giremezsin boş tercih olur demişti.Haklı da çıkmıştı.

Dediğim gibi kesin diyemiyorum...Rehberlik hocamın yalancısıyım..
Sosyal ağlarda paylaş

Hani dedim 2. tercih boş kalmış falan bi ümit...Çünkü bilg. programcılığı ve otomotiv okumak istiyorumda..Ulan süs bitki yetiştiriciliği falan okucaz galiba ya heheh..
Yaşadığım şehirde özel ünide yok böle yarın erken kalkmam gerektiği halde tercih bokuna ayaktayımya
Sosyal ağlarda paylaş

Ya denicem zatende hadi baktın olmadı falan diyorum 1 senesi bitmiş olur okulun...Bide sene boş geçmesin diye sıkılıyorum yani yapcak bişi yok..Daha önce aileninyanında işyerlerine falan bakıyodum oda bayıyo aileleyle olmuyo..
Bide arabamı değiştirmem lazım onun içinde bi yere bu sene yerleşmem lazım yani
Sosyal ağlarda paylaş

Seneye spor akedemisine girsem (zaten sporcuyumda salak gibi bu senenin akedemi kayıtlarını kaçırdım) zaten baraj yettiği için problem olmaz gibi gibi yinede puanımın kesilmesi ama başka bölümler için sakat gibi..
Aof mi yazsam napsam
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sen hangi mesleği yapmak istediğini bi seç.Çünkü bu şekilde istemediğin bi yere gidip mezun olmaya çalışmak cidden zor.

Dersen bu sene girmem össye bi sonraki sene girerim o zaman etkilemez puanını.Bu sene tekrar denicem diyosan aöf yaz derim. Eğer spor akademisi istiyosan da farketmez nasılsa okul puanı etkilemiyo bişeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu değişen sistemdende zerre kadar bilgim yok..
Hani spor akedemisi tamam puan olarak etkilemezde...Eğer değişen sistemle bilg. programcılığı ve otomotive girme şansım oluyorsa ondan korkuyorum puan düşüyorsa...İstediğim meslek spor tabikide okumak istediğim de otomotiv ve bilg. progm. yani .)
Sosyal ağlarda paylaş

www.dogrutercih.com sitesinde puanlara göre süzgeç var onu kullandım eskişehirde şunlar çıtkı

1051543 İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat
(UOLP-SUNY Cortland) EA2 İlk Yerleştirmede Tam Dolmadı --- 32 Alan İçi VAR
1051959 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme
(UOLP-SUNY Empire State College) EA2 Yeni Bölüm --- 35 Alan İçi VAR
1051967 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme
(UOLP-Leeds Metropolitan) EA2 Yeni Bölüm --- 35 Alan İçi VAR

Bu empire state collage falan ne ola ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben yabancı dil ağırlıklı lise mezunuydum (süper lise), ergenliğin verdiği gazla bazı olaylar yaşadım filan derken kendimi önlisans programında buldum. Daha sonra ufak bir azimle (tabi bölüm birincisi olmamı katmıyorum olaya ki AOBP tarzı bir puan var çünkü dikey geçişte de) DGS ile lisans programına yerleştim. Eğer açıkta kalmayım bu sene diyorsan bu tarz bir yol izleyebilirsin. Sana tavsiyem Selçuk Üni.nin 200 milyon tane MYO'su var. İlla ki kontenjan açığı vardır. Oraları dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...