dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 acicam ben. bu kafa yapisiyla derken, dogru durust dinlemeden ayrilmis iste yani, karsisindaki insani dinlemeyen adamdan hayir mi gelir beley? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hiç hoş değilmiş o kafa.. bence değiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Asteroth said: Bir gün birisi de gelip şuraya "Kız arkadaşımı terk ettim ohhh çatlasın" diye konu açsa ya be arkadaş. Topic değeri olmadığını düşündüğüm için açmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bahane bulmuş işte, samimiyetsiz derken kastettiğim oydu. Dürüstçe asıl sebebi söyleyememiş sana. Muhtemelen senin gözün başkasını görmezken onun gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dory said: acicam ben. bu kafa yapisiyla derken, dogru durust dinlemeden ayrilmis iste yani, karsisindaki insani dinlemeyen adamdan hayir mi gelir beley? o bahane demekki yüzleşme istedim daha ne yapayım zaten 2,5 senelik sevgilisine güvenmeyen birisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 senin kız arkadaşı şimdi akşam simidi gibi ... dersek üzüntün katlanır, ama takma kafaya be ooolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "Pen Duick" said: Bahane bulmuş işte, samimiyetsiz derken kastettiğim oydu. Dürüstçe asıl sebebi söyleyememiş sana. Muhtemelen senin gözün başkasını görmezken onun gördü. çevremde kızlar vardı. hatta yeşil ışık yakan bile vardı. ama ben bakmadım. ona sadakatsizlik olur diye ilgilenmedim. sonunda ne oldu o hatunların hepsi evlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 toparla kendini sana kız mı yok be hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ayrılalı 1 saat oldu. neden se o kadar da koymadı. bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Onlar da erken evlenmiş be hagi. Kapıcak adam arıyolarmış boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bi de ya senden değil de benden ayrılsaydı. O zaman daha zor olurdu bak senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kafası değişirse hepsi girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 İyi ki evlenmeden olmus, boyle dengesizlerle hemen ciddi olmamk lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,3786760,3786760#msg-3786760 tavsiye Allah belamı versin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bırak gitsin. dönerse senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: bırak gitsin. dönerse senindir aynı testi bana uyguluyor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o zaman testi dogru cevaplamak sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sen ayrılmıyorsun ben istifa ediyorum diye mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: o zaman testi dogru cevaplamak sana kalmış test kağıdını yırtıp atıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ya sanirsam she's the dude you are the chick. teste tabi tutuluyorum diye paranoya yapmak nedir ya? dostum sen erkeksin, primitive tarafsin, chillax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne testi ya. yazmiym yazmiym dedim de, 2.5 seneden sonra böyle bişey yaptıysa biri vardır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 2.5 seneden sonra hamilelik testinden baska bi test yaptiriyosa yol ver. edik: kafam cok guzel, typo yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 çıkar masaya vur buna konuş de fikstüre bak hayat devam ediyor . . bu konuya atılcak tüm postları yazdım. hadi dagılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar