Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 aydan hoca hala duruyor mu?eğer duruyorsa seneye biraz bizde batak oynayalım onun dersinde,özlemişim batak oynamayı tüm özlemimi seneye gideririm artık:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 abi iyi ve zorlayıcı hocalar zaten her sene azalıyo sorun o mesela emminik ayrılıyo, bu sene dicle hocanın ayrılma olayı old vs vs eğer ing. olarak sağlam bi tabanın varsa ve şansına iyi hoca gelirse ne ala ama aydan organ ın adam gibi ingilizce öğretebileceğini veya sana dersi dinletebileceğini hiç sanmıorum hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 herhalde daha çok pepelek KAL'dan.birşey sormak istiyorum,benim eniştem,babam,dayım onlarsa KAL mezunu onlar KAL artık bozulmuş diyorlar.tabii onların zamanında marif kolejiymiş farklıymış ama benim tanıdığım KAL'dan mezun olan çocuk hiç memnun olmamış,okul eskiye göre çok mu bozuldu gerçekten.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ölüsü bile iyidir de bakalım eğer hz. işi istenildiği gibi çözümlenmesse zaten gelince hz. okumicak ve döneminde sittin tane yatay geçişle gelmiş sınavla kazanan öğrencilerle kalitesinin aynı olduğu söylenemicek olan öğrenciler olacak ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 inşallah maşallah :)[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 gerçekten bu durumda hz. döneminin çözülmesi gerekiyor.yoksa dediğin çok iyi bir öğrenci ile kalitesi aynı olmayan bir öğrenci aynı yerde olacak ve buda bence hiç hoş olmaz.haksızlık gibi birşey olur.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar