Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icecrown Citadel Raid

Mortis

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

pekaziz said:

Alpha çoktan başladı, mart başında da betasının başlayacağı söyleniyor.

Tamam, herkes yazın gelmeyecek diye ısrar ediyor (ki bunu diyenler noel zamanı icc de gelmez diyorlardı), yine soralım o o halde. Kasım'a kadar olan 8-9 aylık sürede bu kadar adamı neyle oyalayacaklar world event dışında?

zulzul tadında instance yayinlayacaklar işte ya ben buna hastayım kaçınız LK yı kesti diye sorsam surada 10 kişi cıkmaz patide ama üfffss bitti bütün expansion sıkıldım ben diyen sayısız insan var alphaydı betaydı fln başladığını da nereden cıkarttın merak ediyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Lich King (10) Hard Mode Killed said:

Kaynak

We have now killed The Lich King on hard mode in 10-man Icecrown Citadel. Good job everyone who were on the kill and to all those who participated on the endless strategy discussion.

The encounter had a bug in the spirit phase, which we reported two weeks ago, but the bug didn't get fixed until today. The bug made the encounter somewhat harder. We had already worked our way around the spirit problem on last week's reset, so the kill was definitely within our grasp even without any extra attempts or buffs.

And just for clarification: we did have the +5% buff active on the kill.

A video will be released at a later date (tm).

Edit: Opps Miraul önce davranmış :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal modlar için gelmedi ztn normal kesip çok basit ya wotlk diyen tipler heroiclerde dwde wipe fest yiyor bugünlerde. Buff onlar için iyi olacak. Öte yandan matematiksel olarak kesilmesi imkansız olan lk heroic artık kesilebilir bir boss haline gelmiş oluyor. Blizzardın yeni taktiği encounterları kısa süre sonra nerflemek yerine oyunculara buff vermek oldu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...