Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sendit te 5 kez sc2 cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 rated battlegrounları çıkarsınlar bari millet pvp kassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sparkcaster said: şu huhuran-twin emperors arası trash ı koysunlar her raide ya, insanlar zor trash pullamayı ve trashlerin random skillerine göre sürekli farklı taktik uygulamayı öğrensinlerde bu kadar mızmızlanmasalar aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Cuce said: sendit te 5 kez sc2 cıktı Ahah iyiymiş, ilk defa denk geldim de MW2'yi ararken, dedim "ulan acaba". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "peder zickler" said: rated battlegrounları çıkarsınlar bari millet pvp kassın Sıra beklerken sıkılıyorum ya ben.Eskiden ne güzel 1 dakikada geliyordu.20 dakka sıra ile rated bg gelse nolcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 msnden mesaj at sohbet edek sira beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 scorch said: pekaziz said: Alpha çoktan başladı, mart başında da betasının başlayacağı söyleniyor. Tamam, herkes yazın gelmeyecek diye ısrar ediyor (ki bunu diyenler noel zamanı icc de gelmez diyorlardı), yine soralım o o halde. Kasım'a kadar olan 8-9 aylık sürede bu kadar adamı neyle oyalayacaklar world event dışında? zulzul tadında instance yayinlayacaklar işte ya ben buna hastayım kaçınız LK yı kesti diye sorsam surada 10 kişi cıkmaz patide ama üfffss bitti bütün expansion sıkıldım ben diyen sayısız insan var alphaydı betaydı fln başladığını da nereden cıkarttın merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben kestim ben kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Miraul said: ben kestim ben kestim 10m sayılmıyor bebişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 asıl 10 man sayılıyo. goz goze geliyosun lich kingle, öle kenardan kenardan cullanmıyoun adamın üstüne 25 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dün bir fester kesmişiz 25 man 4.59 da ahaha efsaneydi 1 sn daha uzasa insant wipe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Geçeceksin o işi cüce :p Ayrıca çok sevdiğini düşündüğüm muradin çok tırt çıktı frozen throneun 10m yanına yaklaşamadı ne diyorsun bu duruma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hala agzini topliyordur muradin oyle kotu caktimki agzina kalkanimla, arthas gorse tanimaz direk oyle dagitmisim suratini muradinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paragon indirmiş HC 10'da LK'i. %5 buffı kullanarak kesmişler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nası yaklaşamadı bildiğin tarumar etti mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Spidee said: Paragon indirmiş HC 10'da LK'i. %5 buffı kullanarak kesmişler falan. buff'ı kullanmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 we did have the +5% buff active on the kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Lich King (10) Hard Mode Killed said: Kaynak We have now killed The Lich King on hard mode in 10-man Icecrown Citadel. Good job everyone who were on the kill and to all those who participated on the endless strategy discussion. The encounter had a bug in the spirit phase, which we reported two weeks ago, but the bug didn't get fixed until today. The bug made the encounter somewhat harder. We had already worked our way around the spirit problem on last week's reset, so the kill was definitely within our grasp even without any extra attempts or buffs. And just for clarification: we did have the +5% buff active on the kill. A video will be released at a later date (tm). Edit: Opps Miraul önce davranmış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 off topic bi soru soruyorum kusura bakmayın bugün gelen patchin notlarına nerden ulaşabilirim ? mmo'da 3.3.3'ün notları var bugünkü patchle ilgili bişey göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bugünkü yamada içeriğe yönelik bir şey yoktu. Tools Patch diye bir şey, yamalar yüklerken hata vermesin diye sanırım. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12730485475&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mmo champion'da da kullanılmamış demişler. oradaki açıklama da paragon'un. aman neyse ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben mmo-champion'da okuduydum zaten kullanılmış yazıyordu. edit: said: "the 5% Hellscream's Warsong was used for the kill" Hatta mmo-champion'dan c/p direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Cuce said: nası yaklaşamadı bildiğin tarumar etti mekanı cüce olmuyor böyle geç cevaplar ne diyor bu dedim önce :p Ben muradinden frozen thronea çıkıp arthasın kulağını çekmesini beklerdim bu mu tarumar etmek ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 buff cok sacma olmus sindragosaya kadar olan bosslari 1 shot 1 shot gittik yani 25m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Normal modlar için gelmedi ztn normal kesip çok basit ya wotlk diyen tipler heroiclerde dwde wipe fest yiyor bugünlerde. Buff onlar için iyi olacak. Öte yandan matematiksel olarak kesilmesi imkansız olan lk heroic artık kesilebilir bir boss haline gelmiş oluyor. Blizzardın yeni taktiği encounterları kısa süre sonra nerflemek yerine oyunculara buff vermek oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar