soulberry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 şöyle afrika, madagaskar, amazonlar ve avustralya gibi yerlerde geçen, mümkünse ekşından çok road tripping tarzında filmler arıyorum. çok iyi olup olmaması önemli değil. mesela kangaroo jack vardı, bi de çok eskiden yankee zulu.. bu tarz şeyler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Tanrılar Çıldırmış Olmalı'yı izledin mi? bu arada; safari: afrikada topluca yapılan vahşi hayvan avı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 The Ghost and The Darkness en bariz örneğidir herhalde bir de tam olarak dediğin olmasa da Congo diye bir film vardı, seversin belki Anaconda , timsah şu bu türevi filmler çok var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ace Ventura dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tanrılar çıldırmış olmalı'yı izledim evet, çok sever ve çok gülerdim. diğer önerileri de aldım. arkadaşlarla izlemek için istiyodum. tanrılar'ı cd'cilerde bulamadık gerçi, internetten bakınıcaz artık. kanguru jack de çok eğlenceli bu arada, izlemeyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar