PATA Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 "ismail PK" said: Yalan mı söylüyorum abi belgelerde yazılı olanı söylüyorum. Koskoca T.c Başbakanlık bla bla bla neyse. Yalan söylediğini değil de yanlış gördüğünü ima etmişler daha çok sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Senin işin zor, daha çok moralin bozulur günün p.ç olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 olur öyle zaman zaman. ayrılma kıvamına kadar geldiğin zaman inan hiç üzülme. ortada ciddi anlamda birşey olsa ayrılmanın a'sı bile geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben hala cüzdanda taşıyorum eski kızın resmini. ne demişler dostunu yakınında, düşmanın daha yakınında tut sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ahahahahaha Ya gün güzel başlasa kötü bitse bence daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hmm, ben de kötüyüm bu aralar lan, aparta çıkmak pek de iyi birşey değilmiş kanımca yanlızlık çekiyorum, sanki tek kişi yaşıyorum gibi, bunalıyorum sınıfta da öküz öküz insanlar, muhabbet edebileceğim insan göremedim şu zamana kadar, baldızla aynı dersleri alıyoruz bikaç tane, haftada 3 gün okulda idare ediyorum o ve arkadaşlarının muhabbetiyle falan da, kalan 2 gün baya sıkıcı, yanlız geçiyor. Kız arkadaşımı da görüyorum hergün gerçi, o da olmasa hepten bok olucak zaten, Öyle işte, ev üstüme geliyor ama çıkıp gidebileceğim biyer de yok adam gibi b çevrede, öyle edik: kronik emo yum sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kız arkadaşınla birlikte yaşa o 2 günü de mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi 2. öğretim, 5 e kadar takılabiliyoruz, derse girmemesini de şaapamam, ben de 3 de falan çıkıyorum ancak şey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bakarsın seneye daha uygun vakitler olur. dert etme bu kadar. Yalnızlığın tadını çıkar birazda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Aslında, misal ailemin yanındayken, kendi odamda oturan bi insanım ben, pc de takılırım onların yanında olmam genelde evdeyken, ama burada keşke biri olsa diyorum, şimdi anladım yani. Ha her hafta gidiyorum, çok bunalsam 2 saatte giderim, aynı ilin sınırları içindeyiz ne bileyim abi alışıcam elbet de, bi vakit böyle geçecek napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar