Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Pha said: Senin ne işin var olm basketbol bölümünde ehaeu. ahah abi arkadaş yazdı zaten alakasız yazmış dikakt edersen konudan bağımsız hueahuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aquila said: Pha said: Senin ne işin var olm basketbol bölümünde ehaeu. ahah sen bilmezsin, eski basketcilerden o. ahah barış yazdı onları xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 İtü'de 2 sene oynayınca engin bilgilerle mi donatılıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bak hemen güncellemiş =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne diodu ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sori beyler ben yanlış anlamışım, laf bana değilmiş. bana olsa yazarım onu hiç çekinmem. itüde 2 sene basket oynayan var mı prof. olarak? buradaki basketbol ortamını ezmek için yeterli bir done bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2 sene İTÜ'de oynadım alayınza giderim demiş ::o Ha Orion, ben 9 yaşımdan beri tüm yaş gruplarında basketbol oynadım. Klüp? Pınar Karşıyaka Ksk>İtü sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 istanbuldaysan gel teke tek yapalım. streetball'da affetmem bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Basketbol bilgisi mi derdin? Yeteneği mi? Çelişme itülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ikisi de. istersen bir basketbol testi getirelim, çözelim. 100 üzerinden kim kaç alacak görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben 10 metreye uzağa işeyebiliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yeteneği bilemem ama bilgiye 10 üzerinde -10 veriyorum. Yorumlamadaki objektifliğe 10 üzerinden -20. Abartma sanatına 10 üzerinde 100 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kobe, MJ'den sonra modern basketbolun yıldızıdır. Sevin sevmeyin, siz şampiyon olmayı ne kadar küçümsüyorsunuz anlamadım gitti.Lakers NBA için bir "büyük" olabilir ama bu futbol değilki formanı koysan parkeye şampiyonluğa oynar diyesin.Doğru yapılanmayla 30 takımında şampiyonluk şansı var, tarih boyunca da oldu. O küçümsediğiniz tek şampiyonluğu Lebron'un kesin yaşayacağını garanti edebiliyor musunuz? Shaq'ın Lakers'ın üç şampiyonluk yaşadığı dönemde resmen dalga geçtiği, Lebron'un pivot versiyonu bir dominasyona sahip olduğunu herkes kabul ediyor, ama pivotuyla şampiyon olan takım olmaz.Kobe asla Shaq'ın yancısı değildi ve katkılar %50'ydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yalnız arada kaynamasın önceki 3 şampiyonluktada 2. adam filan değildi. İkisininde payı büyüktür. Ayrıca öyle kimse tek başına şampiyon yapamaz. 6 yıl şampiyon olan Buls'ta hayvanı performansı dışında Jordan'dan başka oyuncu yokmuydu? Jordan farkı tartışılmaz ama kadro farkıda tartışılamaz. Yok takım kötü olsun işte bir tane oyuncu tek başına şampiyon yapsın çizgi film mi bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Tek yıldız + vasat kadroyla Iverson'lı 76ers dışında şampiyon olabilecek takım görmedim ben bilinçli olarak basketbol izlediğimden beri.Onlar da çok hayvan bir Lakers'a denk geldi şanssızlık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 AAHAHAHAH njn boston'ı yeniyor hemde bostonda AHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 orion u okurken gülüyordum falan ne kadar saçmalıyor diye ama, şu söylediği 1v1 den sonra falan anladım ne kadar boş olduğunu, bundan sonra lebron`un soyadı james miş dese inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Hotdog said: AAHAHAHAH njn boston'ı yeniyor hemde bostonda AHHAHA böyle kazalar olabilir. önemli olan playoffta ne yaptığın. takım bugün yeteri kadar motive değildi ve genç-diri nets karşısında zorlandı ama bu tek maçlık bir şey. playofflar için enerji depoluyor celtics diğer takımlar gibi çok genç değil, gücünü şimdi harcamıyor akıllı taktikle. playofflarda ortaya çıkacak ak bok kara bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yada nets'e yetemediler bu maçta ve yenildiler, ki bu daha bi mantıklı. dediğin gibi artık baya yaşlandı yıldız oyuncuları bostonun. ayrıca nets istediği kadar genç diri falan olsun bu maçtan once sadece 5 maç kazanan bi takım nets. 57 maçın 5 tanesini kazanmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 @or1on : zaaaaaaaaaaa yazsam az kalır bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi celticsten cacık olmaz şu an 5. veya 6. en güçlü takımdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yahu celtics'in nasıl nets'e gücü yetmesin. iki takımın kadrolara bakar mısınız, akıl mantığı mı celtics'in kadrosunun nets'e yetememesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 atlanta yapıcak onlara bi supriz :D sen cok duz bakıosun olayada ben sıkıldım sana sabahtan beri nba anlatmaktan. sen takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar