Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2009/2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müthiş bir takas gerçekleşti dallas-washington arasında. dallas butler-haywood-stevenson u aldı, washington j.howard-gooden-ross-singleton ı aldı. şu takasla bence dallas şampiyonluk potasına girdi. eğer nowitzki ve kidd'de iyice inanırlarsa şampiyonluğa bence şampiyonluk potasındadırlar.
Mesaj tarihi:
Dampier'a yedek bulundu Gooden sayısal olarak iyi rebo'cuydu ama sert değildi, hatta Haywood 5 çıksın bence.win

Josh Howard ile Butler'ın birkaç sene önce piyasa değeri eşitti ama Butler daha all-around burdan win.

Diğer parçalar arasında pek değer taşıyan adamlar yok, belki Ross benchten biraz savunma ruhu getirir Wizards için ama serbest bırakılacaktır büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Şampiyonluk için konuşuyorum butler çoşmazsa hiç bir halt olmaz bu takastan bence. Birde Kontratlarına bakmak lazım kaç yıl kaldığına yani. Kontratlar wizard'dan yanaysa Öyle overrated gelmedi takas bana.
Mesaj tarihi:
Josh Howard'ın net bilmiyorum ama Lebron'ların,Bosh'ların sınıfından olduğu için kontrat senesi bu yaz sanırım, finansal açıdan Arenas'ın da kontratına bir ayar geçerse Wizards seneye iyi işler yapar.Gerçi her sene bekliyoruz Wizards iyi işler yapsın ama olmuyor.

Başkent kümeye
Mesaj tarihi:
butler'in bu aralar pek formda olduğu söylenemez gerçi ama kidd'le oynamak ona iyi gelebilir :D onun dışında haywood'un gelişinde takıma olumlu şekilde yansıyacak gibi gözüküyor dallas'ın takastan sonraki performansını oldukça merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Çok benzer iki oyuncu, Butler'ın avantajı asist ve top çalma konusundaydı ama bu sene o özelliğini unuttu.Howard'ın sakatlığını bir türlü tam atlatamadığını da düşünürsek kısa vadede iyi hamle Butler, ama asıl önemlisi yaşlı Dampier'a yedek geldi bu takasta.
Mesaj tarihi:
Yazı için teşekkürler.

Şampiyonluğun önemli adaylarından Cavs Amare'yi alcak söylentileri var. Suns'ta almak istiyor. Cavs alırsa şampiyonluğun en önemli adayı olur.
Mesaj tarihi:
Amar'e giderse Cavs'a dört sene üstüste şampiyon olduk, Avrupa'nın kralı olduk çalar salonda.Zaten Lebron ve geniş rosterın Lakers'ın yıldızlı ama dar rotasyonuna karşı üstünlüğü var.
Mesaj tarihi:
Hotdog said:

Amare giderse çok garip şeyler olabilir Amare + LeBron > Kobe + Gasol

yapmayın etmeyin yahu. amare naapmış bugune kadar. sakatlıktan once muhteşem oynuodu ama sanmıormki aynı performansı tekrar yakalasın.
Mesaj tarihi:
ama şole bişi var tabi. amare clevlanda gelirse muhthiş bi takım olurlar gerçekten. shaq-amare-lebron-parker-mo gerçekten cok iyi bi takım olurlar. ama yinede lal ezer clevlandı tecrubesiyle ve kobesiyle :D
Mesaj tarihi:
Thunder süper gidiyor nazar değmesin, MVP zor ama coach of year ödülü gidecek takıma, Scott Brooks hakediyor gerçekten.Gm'lerinin de Sam Presti olduğunu düşünürsek, akıllıca hamlelerle dynasty takımı kurarlar önümüzdeki yıllarda.

Bu arada George Karl'a kanser teşhisi konmuş, çok üzüldüm gerçekten, 6 hafta kadar kemoterapi görecekmiş.Koça gerek yok Billups önderliğinde bir NBA finali hediye etsinler Karl'a.
  • Yeni Oluştur...