suvras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 üniversiteye yakın oturuyorum birisi donanımhaber de tava mava yapmış bir şeyler tasarlamış. 400 metre mesafeyi çekiyor yazmış. ben de benzer bir şeyler düşünüyorum taşınırsam lazım olacak ancak hazır satılan ve en çok çeken adaptör nedir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hazır satılanı varda çok çok pahalıdır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ayda 20 lira veriver ne diye atraksiyona giriyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 8 mile kadar çeken bi adaptör vardı. forum reklamı içerir anarchistscookbook forumunda görmüştüm oraya bak istersen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ha bi de okulun networkünde 6000 den yukarı olan portlar cok buyuk ihtimalle kapalıdır. netten oyun falan oynamak işkence olabilir eğer oyle bişe yapmayı planlıyosan. ayrıca torrent falan kullanınca da adamlar banlıyo vs. en azından bizim okulda oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: ayda 20 lira veriver ne diye atraksiyona giriyorsun ki gece 10 mb/sn ile gidiyor, kesinti filan yok, abonelik ttnet yok.imkan varken ttnet ile devam edip atraksiyona girecek kadar zeki değilim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hangi okul bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 okulda nerd olup cıkıcam diyosan sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ttnet ile uğraşmadan başka bi çözüm bulmak istemek niye nerdlik olsun olmadı hangi okul, 20 lira ver uğraşma nerdlik yapma, sana pahalı gelir boşver ve türevi cevaplardan ziyade konu ile ilgili bi çözüm biliyorsanız ve yazarsanız çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar