yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 basit kopyalama işlemi yapacak bir program arıyorum. yapacağı şey network üzerindeki bir bilgisayarın bir klasörünü hergün kopyalayacak ve kopyalama sonrasında(ya da öncesinde) bir önceki güne ait olan kopyalanmış klasörü/veriyi silecek. otomatik olarak yapacak bu işlemi. böyle bir yazılım mevcut mudur? robocopy ile otomatik olarak kopyalama yaptırılıyor ama sildirme işini yaptırmıyor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rsync, scp, rcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 windows üzerinde mi çalışıyor bunlar sharky? ayrıca free mi paralı mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Windows uzerinde de calisir cygwin ile falan. Free elbette. GNU GPL lisansli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cygwin ne yav :S hmm baktım da linux ortamı oluşturuyomuş windows üzerinde. bubenim icin biraz riskli. anlamıyorum zaten. bi de server üzerinde çalıştırıcam. bişeleri bozmak istemem :) windows olanı var mı acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rsync windows diye arattim bak ne cikti http://www.aboutmyip.com/AboutMyXApp/DeltaCopy.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 terazine abandım. yarın kurup deneyeceğim. yav bunda silme olayı yok gibi =( 3 günden eski dosyaları silmesini istiyodum ben ek olarak. gerçi direk klasör olarak kopyalama yapsam klasör adı sabit kaldıği için overwrite eder mi ki. onu deneyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 robocopy işimi gördü beah. mirror komutu varmış. mis gibin çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar