Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Yeni monitör aldım bugün parlak bir nokta var sağ alt köşesinde. Markası samsung bu ürün garanti kapsamına giriyor mu ? Geri iadesi mümkün müdür ? Daha yeni aldım aldığım firma ürün iadesi olmaz diyor. Bununla ilgili yasa yok mu ? 14 gün içinde bir ürünü iade edemez miyiz ? * Samsung LCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 açarkene bütüüün kağıtlarını özene bezene mi açtın? herhangi bir eksiği var mı kutunun? (senden kaynaklanan tabi.. yani straforlarını falan kemirdin mi açar açmaz, kutusunu parçaladın mı vs.) bi de modeli ne? *aldığın firmayı aradın mı! o_O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 SAMSUNG 933NW+ 19" 5ms Parlak Siyah Lcd Monitör Özenle açtım kutuyu, içindekiler sağlam. Aldığım firma normaldir o dedi ve ürün değişimi olmayacağını, ürünün iadesininde olmayacağını söyledi (kutuyu açtığım için lol açmadan nasıl bilecem acaba) Onların deyimiyle bu çok normal ve bunun iso standartları varmış ve garantisi yokmuş sadece 1 nokta olduğu için fazla olunca varmış. İyide kardeşim ürün alıyorum parayla lotodan çıkıyor sanki mükemmmel olmak zorunda aldığım ürün, saçma değil mi bu ? Yasa yok mu 14 gün içinde beğenmediğimiz bir ürünü geri iade edemiyor muyuz ? Madem parlak nokta normal karşılanıyor bende diğer hakkımı kullanmak istiyorum ama olmaz öyle şey diyorlar. Samsung 444lü hattı aradım onlarda aynı şeyi söylediler. Yasalarla ve bu tür ürünlerle ilgili sağlam bilgisi olan biri bir çözüm yolu önerebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 3 gün içinde her şekilde geri iade hakkın var ama kutusunun açıldıı gibi geri teslim edilmesi şartı ile! adamalrı zorla verirsin onu geriye. git monitörü mağazaya adamların tezgahına koy.. ordan da daha geri almıyuorumLAAAAN HÜLEEEN yaap. yenisinin verirler. hatta şöle sölim. yeni bmontör açıp kutusunu kendilerine alıp senn bozuğu başka müşteriye çakmak için ona koyp hadi ok git artık da yapabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Netten aldım öbür türlü olsa alacaksınız ulan derimde adamlar telefonun ucundan nanik yapıyor annelerine sövecem en son çare gün yüzü görmemiş küfürlerimi duyduklarında geri alırlar diye düşünüyorum. Yasal olarak hakkım var yani değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 şimdi alırken dikkat edeceksin. ölü piksel garantisi var mı yok mu? yoksa 3-5 mi artık bilmiyorum diyelim 5 ölü piksele kadar ürün normal oluyor. değişim iade olmuyor. elektronik ürün iade şartları vardır sitede. normalde kullanılmamış ise 7 gün içinde geri iade hakkın var ancak sen takıp ölü piksel/parlak piksel i tespit ettiğine göre kullanılmış demektir. iade almazlar. ha sen diyeceksin ki ben nerden bileyim parlak piksel olacağını açmadan... ürünü alırken kabul etmişsin sen zaten 5 adete kadar piksel bozuklugunu. çünkü ürünün bozuk piksel garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 olu pixel garantisi olsa bile $artnameye bakacan. olu pixelden kastlari ne. minimum 3 pixel diyebiliyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben hep diorum. gidiceksin bilgisayar parçasıs atan büyük mağazaya. alıcaksın philipsini. çıkıcaksın babalar gibi. oldu bitti maaşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ayıplı mal, yenisiyle değiştirilir ya da para iadesi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hem firma olamsa bile direk samsung tenknik servisine götürüyorsun onlar hallediyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 şikayetvar.com a yaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 şikayet.com bi işe yaramaz. patiyi de şikayet etmişlerdi bak bişey çıkmadı UAHUHSDAUHDAUDHA.. samsung teknik servie götür bence. arızaya alamayacakalrına göre direkd eğişim sağlayabilirler. sonuçta servisin buna yetkisi var... ama garanti belgeleri vsvs onaylı olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Dragonmax said: 3 gün içinde her şekilde geri iade hakkın var ama kutusunun açıldıı gibi geri teslim edilmesi şartı ile! adamalrı zorla verirsin onu geriye. git monitörü mağazaya adamların tezgahına koy.. ordan da daha geri almıyuorumLAAAAN HÜLEEEN yaap. yenisinin verirler. hatta şöle sölim. yeni bmontör açıp kutusunu kendilerine alıp senn bozuğu başka müşteriye çakmak için ona koyp hadi ok git artık da yapabilirler.. tabi aynı şekilde bunu yapanlardan kalan ürünlerden birini de pati arkadaşımız almış olabilir =p valla bu teknoloji çok illet bişey aslında, direkt nasip kısmet. yoksa bi ton baş ağrısı yapabiliyor o kadar para verip aldığın bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 lcd teknolojisi çok yarım bişi.. tam gelişmemiş, premature.. bu arada bu ürün ayıplı mal kategorisine girmiyor büyük ihtimalle. 4pixelden fazlası sakata giriyor samsunglarda. 4pixele kadar aynen yola devam, kullanmaya devam edicek arkadaş.. tabi 4 hatalı pixel verirse ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar