Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pekingese

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bi Pekingese kaç paradır ? çok ciddi bi şekilde almak istiyorum. apartman dairesinde çok sorun çıkartmıyormuş. ilgi manyaamış. yemek ver okşa başka bişe istemiomuş. bütün gün malak malak yatıp, senin en yorgun olduun anda gelip oyun istiyomuş. boyuna bakmadan cengaver bekkçiliğe soyunuyomuş. :) bunnarı öğrenebildim. ama fiyat öğrenemedim hiçbiryerden..

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kokma mevzunu biraz daha açiim :)

şimdi efendim, hemen üstteki postta da bahsettim üzre eskiden çooook süper bi collie'im vardı. o zman alanyada oturuyoduk. bölgedeki en süper köpekti. tüğleri parlak renkleri uyumlu ve düzgün, gözleri accayip parlak tertemiz, oyun delisi bişidi.

dişiydi adı haylazdı. uyurken hep ters uyurdu. kutusunu açıp uyuyrdu ahah.. neyse çok talihsiz bir şekilde araba çarptı :( 2 gün ağladığımı biliyorum..

zaten ilginç olan şu: köpekler öleceklerini hissediyorlar eminim buna. o zmanlar haylazı hep elimle beslerdim. kocaman köpekti ama hala elimden yerdi. mamasını böle tane tane azını açardı koyardım elimi çekene kadar kapamazdı çekerdim yerdi. ama ölmeden önceki son 4-5 gün çok sinirli ve agresif olmuştu. yanına yaklaştırmıyodu. mama yediricem, bana hırlıyodu, dişlerini gösteriyodu hep :( elimi ısırdı bikaç kere. ama azcık. oturup 1-2 saat konuştuğumu biliyorum onunla. haylaz ne oldu sana, nedne böle yapıyosun, ben seni çok seviyorum neden bana hırlıyosun diye vsvs.. sonra işte......

en büyük korkusu elektrik süpürgesiydi. çocukları çok severdi. annem o zmanlar yaramazlık yapınca eline terlik alırdı. haylaz da koşup terliği havada kapar kaçardı, biyere saklardı :)

cnm benim çok özledim...

neyse ama şimdi artık böle ufak bi köpek almak sitiyorum. ve malum işe gidicem geç gelicem. gün içinde kapalı ortamda kalıcak. benim için sorun değil ama eve misafir getirince, insanlarda ekşimiş bir yüz ifadesi görmek istemiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...