-all Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 okulda herşey ingilizce olduğu için excel formülleri ararken türkçelerini anlamıyorum, exceli ingilizceye nasıl çevirebilirim? office 2003 dil ayarlarından değiştirdim olmadı, regionaldan dili değiştirdim yine olmadı, bir yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tam anlamadım sorunu, okulda herşeyin ingilizce olması ama excelin formullerinin türkçe olması. Office türkçe mi kurulmuş? değişmez o zaman ingilizcesini kurmadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evet windows falan herşey türkçe kurulmuş, office de aynı şekilde, değişmiyorsa gg ya, anlamıyorum türkçe terimleri çok fena pff. sağol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aynen. program türkçe kurulmuş ise değişmez diye biliyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben benim office'i kurarken hem türkçeyi hem ingilizceyi seçtim. windows 7 ultimate var ondan kullanıcı hesaplarından dil değiştirebiliyonuz direk. benim ingilizce kullanıcımda office ingilizce açılıyor. türkçe kullaıncı var onda da türkçe açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 degisir yahu, niye degismesin. tam olarak bakamadim da bu ya da bunun gibi bir add-in/patch'le degisiyordu http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=CC37E08C-1019-4AE8-A258-0D5412876DEC&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar