Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 doldurttum kayip teslim tutanagini genel merkezi arayınca, bakalim bi kaç bürokrasi kalmış yarın sabah arayacaklar. teşekkürler ilgilenen herkese ama UPSi kesinlikle tavsiye etmiyorum, türkiyede kurumsallaşamamışlar genel merkezin şubelerden haberi yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dunyanin her yerinde oyledir bu isler. gecen bayram cumartesi 12 ye kadar calisiyoruz diyen firmanin merkezini arayip ayaga kaldirdim her yeri. cumartesi saat 18 de dukkani acip verdiler paketimi. paket dedigimde yarim kilo tohum ha hehe tohum derken ticari baska bisi gelmesin akla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 reddiye said: abi adam kavun almıyor ya Marka belli model belli performans belli sonuçta sapma toleransı belli böyle ürünü almıycaksın da neyi alacaksın internetten göz yanılması vs gibi sorunları bile yok Ne bilim bana çok mantıklı geliyor bilg. parçası almak kavun alsa gene dert değil yaw.. gerçi tech fetish var bende: gidicem, bakıcam, öle alıcam ürünü.. monitörden olmuyor öyle zevkli. bi de güvenmem zaten hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla ben upsi baya dikkatli bi yer zannederdim ondan alışveriş yapıyordum, gittim depolarını gördüm adamlar kavun karpuz atar gibi atıyorlar, bilgisayar parçalarını plazmaları falan, bundan sonra hayatta güvenmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 heryer öyle genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 [email protected] denemesi bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar