avp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 euhe ofisi 24 saat canli yayina cikarttim artik netten izliyebilcek hrkes gece'de ben kontrol edebilcem tabi =) bakin bakim nasi olmuş girince büyük ihtimal benim pati'ye bakan suratimi görürsünüz suanda sadece kendi masamin yayinini yapiom :p mms://www.webkeyfi.com:8080 Not:bu adresi internet explorer'in adress bar kismina yaziniz. Media Player 7 ve üstü version gerekir izlemek için bu adrese girerseniz otomatik media player acilir.[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. [Bu mesaj avp tarafından 02 Temmuz 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Güsel güsel :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ehhe fena deil :) ama düşüncen güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 aa eleman terketmiş ofisi tüh yetişemedik :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ahaha biz bunu izlerken hırsız girse ofise ne komedi olur ha :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yup ofis bos olmamıs asıl senin masanı değilde hani bahsettiğin diğer ofis elemanlarının masalarını çeksen daha bir izlenir olsa :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 :) izlemeyi isterdim ama olmad media player 9.0 var ama sunucu yanıt vermiyor dedi . kısacası izlenmiyor :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Sensible, 02 Temmuz 2004 18:52 tarihinde demiş ki: Ahaha biz bunu izlerken hırsız girse ofise ne komedi olur ha :D ahhahah :D bak bak herif girdi lam bırak kamerayı tospa izliyoduk ne gusel allam :D[signature][hline]Booo [Bu mesaj wildpervert tarafından 03 Temmuz 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar