Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 başlık açılmış tartişilmiş bile :) ben görmedim başlığı... Yapmasına güzel yapıcaklarına eminim ama tek korkum bitiremeden bırakmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xenocide said: korsan serverda çıkarıyorlarda talep olmuyor tabi. para verdiğinde aldığın hizmetin-ürünün-oyunun ne zıkkımsa verdiği hazzı ve eğlenceyi veremiyor hiçbiri tabiki öyle senin benim gibi adamlar free serverın dezavantajlarına gelemeyeceği için basar parasını adam gibi oynamayı tercih eder ama onu da kovalayan bi kitle var ve olaylar arkadaşın bahsettiği düzeye gelir buralar böyle mmo olursa korsan işi de aynı çapta büyür demeye getirdim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 korsan server cikmiyo wow da cikti cunku suck cok bekledik swg de ciksin diye swgemu yu gelmedi 3 yildir bekledim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hem eve onlina da para vermek istemeyenler oyundaki parayla game tima code alabiliyolar tabu bundan firma kazaniyo cunku bi player baskasindan aliyo nedenmi oyun kesin olarak isk (parabilirmi) gercek parayla almayi engeliyo geriye tek yol gtc alip parayla isk le oyunda satmak kaliyo mmo piyasasi iyi hala swg ve eq1-2 oyniyanlar var uo bile vardir:) yani millet 1 mmo oynamakla yetinmiyo ila bilizarad var diye mmo piyasasindan korkmak hata olur guncelle demistim mesaj olarak gitmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar