Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yarın Antalya' dan İstanbul' a yola çıkacam arabayla. Ama çok acil çıkmam gerektiğinden muayene vakit yok. Yaptırmadan çıksam nolur? Şehir içinde bağlıyorlar bildiğim kadarıyla da, uzun yolda bir problem olur mu? Mesela, hadi şimdilik affettim al şu kağıdı 1 hafta içinde yaptır gibi :)
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bence muayene yaptırmadan çıkma problem yaşarsın. Ben lastikleri değiştirdim bu ay ondan dolayı gidemedim muayene yaptırmaya ama polis çevirdi geçenlerde. Durumu izah ettim parayı lastiklere verdiğimi bu ay sonuda muayene yaptırcağımı falan söyledim öyle geçiştirdik ama benim kadar şanslı olmayabilirsin.
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 işte yarın sabah denicem de, muayenedeki doldurma yeri de bitmiş. ek 1 belgesi laızmmış. antalyanın kıytırıktan bi ilçesi. hemen de çıkmam lazım yola.
CapN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bıldıgın kadarıyla 1. cezada baglamıyorlar bellı bır sure verıyolar o sırada hala yaptırmamıs olursan ve yakalanırsan aracı baglıyorlar.
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ilk çevirmede ceza yok,kağıt yazıyolar ondan sora bi süresi var 10 gün mü ne o süreç içerisinde götürmezsen ceza yazıyolar
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 garanti mi valeron baps. bak ceza yazarlarsa sana gönderirim :P
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 muayene süresi geçtiği için ceza yiyceksin nasıl olsa
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben en iyisi yaptırayım sağolun
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sigorta yoksa direk bağlarlar eğer sigortan varsa ilk seferde ceza+10 günloük süre verirler...
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben bir kere izmir'den antalya'ya gelirken afyon'da bağlatmıştım arabayı. gerçi girdiğim çevirmede sivili, resmisi, asayişi, trafiği her türlü memur vardı bir de başlarında komserleri. bir üstte denen doğru. sigortan ve de muaynen yoksa her türlü çekerler arabayı. ben de zaten full faul bir arabayla geliyordum. 13 saatime mal olmuştu. yani arabayı kaptırsan bile kurtulma ihtimalin var sigorta işlerini halledebilirsen. benim gibi full faul bir durumda yakalanırsan dikkat etmen gereken noktalar: arabanın çekildiği parkın parasını ödeyebilecek ve sabah bir çorba parası içebilecek ve de faks al-gönder işlerini halledebilecek kadar cebinde nakit olması. bi de şirket arabasıysa vekaletini yanında bulundur.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Evet ya bağladıkları zaman oto park parasını falan ödüyorsun baya baya para gidiyor yani. Ben de muayene ettircem ama zırt pırt arıza çıkartıyorlar abi. Lastikler çok eski olmamasına rağmen değiştir dediler iyi peki dedim yeni lastik aldım da para kalmadı sdf. Ay sonuna gider yenilerim muayeneyi. Sen de yazılanları oku çıkma abi ne olur ne olmaz rezil olur yolda kalırsın sonra.
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yaptırdım kurtuldum. ama zor oldu.gerizekalı "uzman" motor numarasını bulamadı. antalya / kumluca' da 1 tane bile yetkili servis olmadığından, ki bu yetkili servis dediğim benim aracın yetkili servisi değil herhangi bir yetkili servis olması yetiyor, finikeye gittim. oradaki adam da bulamadı, başka tamirciye götürdüm 1 saat süren aramaların sonunda motor no bulundu tekrardan finikeye gidildi usta alındı tamirciye götürüldü usta tatmin oldu geri gidildi kaşe vuruldu tekrardan muayene istasyonuna gidildi ve işlem halloldu. yoruldum lan yazarken, çok sıcaktı hava.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hacı yaptırmadan çıkma. arkadaş ankaradan izmite gelmeden yaptırmıştı. ben de naapcan ne gerek var dedim. adam geldi izmite. arabaya bindim. 5 dk sorna polis çevirdi. gel bakm cnmssss diye böle el kol yaptı. arkaaş çıktı muayene bilmemne her bi kaadını gösterdi adam sinirlendi. taam had de get dedi gönderdi..
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben muayenesiz yakalandım. 62 TL ceza + 1 hafta trafiğe çıkma belgesi verdi gönderdi. ama araç sahibi sen değilsen bağlarlar çünkü 1 hafta izin belgesi verirken araç sahibinin imzalaması gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar