Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım bu boğaz ağrısından ya

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ne illet şeymiş arkadaş. Bir insanın 10 ay sürekli boğazı ağrır mı? Geçen sene başladı, sonra da yazın 2 ay hariç hiç geçmedi.
Azıcık soğuk bişi içsem, soğukta kalsam, dondurma yesem hatta sonbahar, kışın gece üstüm falan açılsa direk şişiyor boğazım, yutkunmak işkence, konuşmak işkence.

Bademciklerimi aldırmayı geçtim eğer çare olacaksa boynumu komple aldırıp kafamı omuzun üzerine monte ettirmeyi düşünüyorum, işe yarar mı ?

Offfffffff ben 35-40 sene daha nasıl yaşıycam bu boğazlarla ya
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Hiçbiri işe yaramıyor. Yarın gidiyorum KBB'ciye bademciklerden derse aldırırım ilk fırsatta, yaşanmıyor böyle

Bende benzer sorun vardı gittim aldırdım bademcikleri şimdi fırsatım olsa geri taktıracam :) O bademcik dediğin şişen şeyler olmadığında direkt olarak aşağıya iniyo ne var ne yoksa oda başını daha fazla ağrıtıyor. Sen yine git KBB'a ama ameliyat edelim geçer derdin sıkıntın kalmaz derse başka birine git :)
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman Agrıması tehlıkelı ama Baska bişeyde olabilir. Bence Once bir antibiyogram yaptır. Ayrıca bedemciklerini aldırmak bağışıklıgının %20 sinin Kaybı demek. Ayrıca boğaz agrısı için en güzel antibiyotik doğall yollar.örn.Sıcak Su, Limon,Karabiber,
Sosyal ağlarda paylaş

off aynen bendede var aynı sorun. buzlu içeceği bırak biraz soğuk bişey içiyim direk boğazıma boğazıma batıyo.
neyse ben konuştum doktorumla aralık gibi alıcak bademciklerimi.
bana kalsa bugün aldırcam da 1 hafta rapor verceği için işyerine göre ayarlardım kendimi. iple çekiyorum aralık ayını.
Sosyal ağlarda paylaş

özel hastaneye git.
gerçi bademcik gibi basit konuda bile doktorlarımız kör cahil malesef.

aldırmadan önce 2-3 doktora gittim hepsi sapasağlam dedi bademciklerime hiçbişiyin yok dedi gönderdi. Anca araştırma hastanesinde bir profa gittiğimde kronik iltihap var almamız gerek dedi.

imkanın varsa özelden çok araştırma hastanesine git bi. Özel hastaneden iyi doktor düşürmek imkansız gibi bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

senko doğru söylemiş. özellerde çok az denk geliyo iyi doktor.
bence yarına kadar dayan çapaya filan gidebilirsin. veya en kötüsü ssk okmeydanı eğitim araştırma hastanesi olabilir.
ama onlar için sabah 7,5 ta kalkıp internetten tc kimlik numaran ile randevu alman gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi international yeşilköy'de doktorum ailece tanıdığımız biri , çok da iyi, yetkin bir adamdır ama onun da bütün randevuları dolu.

Babam konuşup randevu düşürmeye çalışacak yoksa GG.

2 gündür uyuyamıyorum boğaz ağrısından ya. Aynadan bakınca boğaz yolu gözükmüyor düşünün. Şişi insin diye acile gidip kortizol mu vurdursam diye düşündüm de o da feci kilo aldırıyor, no thx :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...