Choericoe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bende 3 ay 6gün 7 saat 11 dakika ve 53 saniyede bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Eskizci said: Yeni ilişki çözüm mü? Yeni ilişki çözüm mü?Herhangi bir ilişki oldun diye girersen,sıvarsın... Cidden beğendiğin biriyle bir ilişkiye başlarsan saniyede biter ayrılıktır,kendine acımadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Dartanian said: Evet aynen öyle salaklık ulan düzgün çocuk olcam öncekilere benzemicem diye durumu abarttıydım :D böle durumların en güzel yanı:önceden yaptıklarına bakarak (ki o dönem ne kadar önemli gelse de) şu an ne kadar saçma olduğunu anlayabilmek Ulan ne salakmışım değermiymiş hiç diyebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abvblizzard said: 1 gün-4yıl. haha bilimsel yaklaşmış arkidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Benim salak eski sevgilim de dün sarhoş olmuş. Seni çok özledim diye mesaj atıyor. Sonra şimdi başkasıyla çıkıorum diyo. sdf Hangisine acısam karar veremedim. Kızamı çocuğamı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 kız mısın çocuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 eskizci okudun mu bakayım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Okudum. Ayrıldığından beri ne kadar zaman geçti? Nasıl hissediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Arada özlüyorum facete profiline bakıyorum...Pc'de 2mizin fotoğrafları duruyo .Onlara bakıyorum 1saat bunalım takılıyorum sonra geçiyo normal hayatıma devam ediyorum.Yani kısaca arada aklıma geliyo biraz üzüyo ve geçiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Öyle adama çok koyan ayrılık kolay kolay unutulmaz baştan diyim ben sana. 10 yılda geçse, yürüken bir şey gözüne takılır, aklına lank diye gelir, 1 2 saatin b.k olur, sonra düzelirsin. İstersen yanında karın çocukların olsun. Erkekler kadınlara göre daha düz, daha duygusal bence. Kadınlar daha mantıkla yaklaşıyo olaya. Bizim için sevdik mi dağları deleriz de hiçbir kadın için sevince samanlık seyran olmuyor. Bu samanlıkta çocuk yetişir mi, bu samanlığın genişliği ne kadar, bu samanlık nasıl ısınır diye düşünürlerken biz hatundan gözümüzü alamadığımız için, günün birinde çakıyor tekmeyi. Ha olursun Kıvanç, ayrı konu, ama kimsede onunla evlenmek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 |Joker| said: Öyle adama çok koyan ayrılık kolay kolay unutulmaz baştan diyim ben sana. 10 yılda geçse, yürüken bir şey gözüne takılır, aklına lank diye gelir, 1 2 saatin b.k olur, sonra düzelirsin. İstersen yanında karın çocukların olsun. Erkekler kadınlara göre daha düz, daha duygusal bence. Kadınlar daha mantıkla yaklaşıyo olaya. Bizim için sevdik mi dağları deleriz de hiçbir kadın için sevince samanlık seyran olmuyor. Bu samanlıkta çocuk yetişir mi, bu samanlığın genişliği ne kadar, bu samanlık nasıl ısınır diye düşünürlerken biz hatundan gözümüzü alamadığımız için, günün birinde çakıyor tekmeyi. Ha olursun Kıvanç, ayrı konu, ama kimsede onunla evlenmek istemez.Çok güzel anlatmışsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 "dead fairy" said: Dartanian said: Evet aynen öyle salaklık ulan düzgün çocuk olcam öncekilere benzemicem diye durumu abarttıydım :D böle durumların en güzel yanı:önceden yaptıklarına bakarak (ki o dönem ne kadar önemli gelse de) şu an ne kadar saçma olduğunu anlayabilmek Ulan ne salakmışım değermiymiş hiç diyebilmek. Güzel anılar güzel şekilde hatırlanmalı. Kötüleride hatırlama zaten. Ama ne salakmışım dersen şimdide aynı salaklığı devam ettirmiş olursun ne farkı kalır. En azından olup bittiğine göre yüzünü çevirebilirsin. Zaman geçer illaki. Sadece başka şeylerle ilgilenirsin, sana yararlı olan şeyler olursa güzel olur +rep verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abvblizzard said: 1 gün-4yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yuco said: "dead fairy" said: Dartanian said: Evet aynen öyle salaklık ulan düzgün çocuk olcam öncekilere benzemicem diye durumu abarttıydım :D böle durumların en güzel yanı:önceden yaptıklarına bakarak (ki o dönem ne kadar önemli gelse de) şu an ne kadar saçma olduğunu anlayabilmek Ulan ne salakmışım değermiymiş hiç diyebilmek. Güzel anılar güzel şekilde hatırlanmalı. Kötüleride hatırlama zaten. Ama ne salakmışım dersen şimdide aynı salaklığı devam ettirmiş olursun ne farkı kalır. En azından olup bittiğine göre yüzünü çevirebilirsin. Zaman geçer illaki. Sadece başka şeylerle ilgilenirsin, sana yararlı olan şeyler olursa güzel olur +rep verir Burdaki salaklık niye çıkmışım o salakla tarzı değil.Gereksiz çektiğin ve çok büyüttüğün acıyı salaklık olarak alıyoruz.Güzel anılar hep güzel şekilde kaldı.Çok mutlu bi 6 ay geçirdim ve bitti olarak kaldı hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Flameoffear said: Benim salak eski sevgilim de dün sarhoş olmuş. Seni çok özledim diye mesaj atıyor. Sonra şimdi başkasıyla çıkıorum diyo. sdf Hangisine acısam karar veremedim. Kızamı çocuğamı. sdfçocuğa cok fena acı, hatta git söle. yada bekle bikere daha olursa söle lan, durduk yere de huzur kacırmaya gerek yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Dartanian said: Burdaki salaklık niye çıkmışım o salakla tarzı değil.Gereksiz çektiğin ve çok büyüttüğün acıyı salaklık olarak alıyoruz.Güzel anılar hep güzel şekilde kaldı.Çok mutlu bi 6 ay geçirdim ve bitti olarak kaldı hep =) Gereksiz değil de büyütmek aptallıktır doğru diyorsun. Ama acı çekmen normaldir ama aşırı içine atmak salaklıktır cidden. Paylaşmak lazım yoksa herşey kendi kendine çözülmüyor. Sadece ilişkiler değil başka dertler içinde geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sintisyzer said: Flameoffear said: Benim salak eski sevgilim de dün sarhoş olmuş. Seni çok özledim diye mesaj atıyor. Sonra şimdi başkasıyla çıkıorum diyo. sdf Hangisine acısam karar veremedim. Kızamı çocuğamı. sdfçocuğa cok fena acı, hatta git söle. yada bekle bikere daha olursa söle lan, durduk yere de huzur kacırmaya gerek yok galiba Bence girme araya yok yere garip şeyler oluyor sonra. Ne kadar az başkalarının işine girersen o kadar çok yaşarsın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 başka agızdan söletebilir yada dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 pencereye bi taş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 pencereye patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ağır taş yarar baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ah ulan ah dartayla biz az mı çektik şurda aylar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Dartanian said: Yuco said: "dead fairy" said: Dartanian said: Evet aynen öyle salaklık ulan düzgün çocuk olcam öncekilere benzemicem diye durumu abarttıydım :D böle durumların en güzel yanı:önceden yaptıklarına bakarak (ki o dönem ne kadar önemli gelse de) şu an ne kadar saçma olduğunu anlayabilmek Ulan ne salakmışım değermiymiş hiç diyebilmek. Güzel anılar güzel şekilde hatırlanmalı. Kötüleride hatırlama zaten. Ama ne salakmışım dersen şimdide aynı salaklığı devam ettirmiş olursun ne farkı kalır. En azından olup bittiğine göre yüzünü çevirebilirsin. Zaman geçer illaki. Sadece başka şeylerle ilgilenirsin, sana yararlı olan şeyler olursa güzel olur +rep verir Burdaki salaklık niye çıkmışım o salakla tarzı değil.Gereksiz çektiğin ve çok büyüttüğün acıyı salaklık olarak alıyoruz.Güzel anılar hep güzel şekilde kaldı.Çok mutlu bi 6 ay geçirdim ve bitti olarak kaldı hep =) eet ben de onu kastetmiştim aslında:) bittikten sonra tamam elbet acı çekiceksin,her ayrılık koyar insana ama abarttığımız zamanlar olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mideni yıkatırsan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar