Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Penthesilea said: jarguy (1 guy 1 jar) en iyisi abi. ben 2 girls 1 cup izlemedim mesela, izleyemem cunku burst dmg cok fazla. ama jarguy gayet izlenebiliyor, damage over time koyuyor, ve bittiginde gordugun seyler seni hayatinin sonuna kadar yaraliyor. ahhahaha :D
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dayanamıycam 1 man 1 jar'ı izliycem artık.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ya dondurma çubuğu videosunda neden kurtlar vadisi cendere çalıyor? Onu anlayamadım. Başlangıç %100 cendere de sonrası değil. Resmen arak yanlız. Video iğrenç olmasına iğrenç de ben arak müziğe takıldım. Desen ki sen bu videodan araklamışsın, hasta mısın birader derler. Nasıl bir video bu öfff... :D
benjani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 jarlı da bişey yok fazla abartılıyor.2girl 1cup mide bulandırıcı baya.
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Accolade said: önce çikolatalı cevizli dondurma sanmıştım ben ...
Öne çıkan mesajlar